понеделник, 6 септември 2010 г.

Как да разтърсиш спалнята си с няколко нови попълнения от секс шоп-а?


.Внеси щипка добро настроение в спалнята си...и се порадвай на разнообразието от еротични играчки,който предлагат нашите магазини.

Ех...и най-находчивите двойки понякога изчерпват идеите си под чаршафите. Спокойно, няма място за притеснение! Cosmo ти идва на помощ в търсенето на нови усещания, за да ти припомни някои позабравени класически и изпитани техники, както и да ти покаже какви новости предлага пазарът на еротични играчки в момента... И в никакъв случай не се подлъгвай по идиотското име, което французите са им измислили. Това, че ги наричат „жужу“ в никакъв случай не значи, че усещанията, които ще ти донесат еротичните играчки отговарят на лигавото им име...

Освен, че шопингът е една от любимите ти манийки, той може да внесе известна доза разнообразие и под чаршафите! В момента, в който заедно с гаджето почувствате нужда от доза нови усещания, нито за миг не се притеснявайте да минете през близкото магазинче и да се озовете с някоя нова забавна или пък супер луксозна еротична играчка. Разнообразието на пазара ще те изненада с играчки, подходящи за всеки вкус... Ето на какво се спря Cosmo специално за теб..

Първа стъпка: Придай секси атмосфера...
Като за начало можеш да го провокираш с нещо изключително сексапилно. Това, което ти предлага Cosmo е да се сдобиеш с някоя фриволна нощничка от прозрачна материя. Идеята е да му показваш плътта си, но да оставиш нещо и за въображението му. Спри се на нещо с излъчване тип „мацката Вамп“ и по възможност не в любимата ти розова гама... Направо ще го пощуриш!

Какво по-приятно допълнение към обстановката от романтичния декор? Купи добро количество червени рози и разпръсни листенцата им по цялото легло... За разкош можеш да запалиш една или две индийски пръчици с подходящ ненатрапчив аромат. Запали свещи из цялата стая и спирам с разказа си дотук, защото най-вероятно продължението ще бъде нецензурно...
Искат ти се и малко забранени удоволствия, а? Е, нищо не пречи да се сдобиеш с нови белезници, камшик или нещо по-така... Това, което най-много ще ти хареса е, че има огромно разнообразие на пазара, освен така популярните белезници с розови пухчета, вече са излязли дори белезници, украсени със скъпоценни камъни! Е, ако можеш да си ги позволиш...няма нищо лошо в една такава глезотийка.
Другата идейка, която искаме да ти подшушнем... Ако спалнята ви доскучава напоследък, може да измислите своя собствена игричка като се спрете на това, което най-много ще възбуди и двама ви. Най-честите мъжки фантазии включват секс със медицинска сестра, ученичка или пък Playboy зайче,... Хубавото е, че е ужасно лесно да се сдобиеш с такъв костюм. Ако си посещавала кръжока по шев и кройка пък (да де, ако можеш да шиеш) , даже можеш да си го сътвориш сама с подръчни материали!

Възползвай се и от Кама Сутра. Това е книгата, която си струва да имаш в личната си библиотека и ако все още не си се сдобила с нея, няма какво да се чудиш, поправи грешката си. Предложение: Подготви се като предварително й хвърлиш един доста обстоен преглед и подбереш любимите си пози. Можеш да напишеш наименованията им на малки листчета или пък да се сдобиеш с една от хитовите играчки на пазара, която представлява 2 зарчета - от всички страни на едното има различни пози, а на другото ключови места от апартамента (баня, спалня, кухня и т.н.). Хвърляте заровете и правите това, което ви се падне или пък давате на партньора си да изтегли едно от предварително подготвените листчета с пози... Оттук нататък отново си налагам малко цензура...

Разнообразието от еротични играчки на пазара...


Един куп удоволствия за чревоугодниците...

Да започнем с вкусотиите... Колкото и прекрасна да изглежда мисълта да намажеш тялото на твоето сладурче със сметана или шоколад, на практика (както най-вероятно вече си се уверила) нещата се получават по-скоро лепкави и не особено вълнуващи... да си го кажем направо – кошмарни! Да, но... с напредването на технологиите вече можеш да се порадваш на вкусните удоволствия без всичко по теб да лепне и да ти трябват дни, за да успееш да ги измиеш от тялото си напълно. Ето и част от избора на последните нашумели вкусни удоволствия:


Лукс и разточителство...

Какво по-изтънчено от ягоди и шампанско? Хубаво да...и лепкаво... Да, но в момента можеш да се сдобиеш с новоизлязла вкусна смес от двете, която се продава в луксозна кутия заедно със специална четчица за нанасяне. И най-хубавата част – може да се консумира без задръжки!


Шоколадови удоволствия...

И ти ли Бруте? И аз така... Става дума за пристрастяване към шоколада де, ти какво си помисли? Вече може да си доставиш удоволствие от шоколада и без да натрупаш излишни тлъстинки благодарение на масажен крем с деликатен аромат на бял шоколад и със същия вкус. Гот, а?


Свежи плодове...

Толкова различни видове овлажнители излязоха. Защо пък да не се сдобиеш с лубрикант с плодова есенция? Има за всички вкусове: черешка, киви, ягода, бадеми, даже и пина колада...


Отпускащо масажче...

Внеси щипка добро настроение и в масажа... Сдобий се с какъвто и да е масажен крем, но имай предвид, че имаш неограничен избор. Излязли са дори масажни кремове, съдържащи витамини, различни вкусове и какво ли още не... Как да не се отпусне човек за един масаж?

Високите технологически постижения

За какво мислиш става дума? Ами... за вибратори... Има толкова много, че определено ще бъдеш затруднена, ако трябва сама да избереш най-подходящия за теб. Тъй като някои високи постижения на съвременните технологии направо ме удивиха бързам да ги споделя... Заедно с айпода си, можеш да се сдобиеш с интересна добавка – вибратор, който вибрира в ритъма на музиката. Друго шокиращо приспособление е вибратор, който се свързва с мобилния ти телефон и вибрациите му се влияят от емоционалността на телефонния ти разговор. Друго изключително странно нещо е вибриращото яйце – може да се постави върху най-чувствените ти зони, има си свое дистанционно управление, за да контролираш интензивността на вибрациите и освен това има 10 различни вида вибрация! Ако искаш да прибегнеш до haute couture-а на вибраторите и си готова да похабиш добро количество пари също имаш избор сред доста причудливи приспособления като например водоустойчив вибратор от 18-каратово злато или силиконов конус с 16 програми за различни видове вибрации...

Имаш възможността освен това да си доставиш невероятно сексуално удоволствие и добра доза смях благодарение на невероятно забавни вибратори под формата на дамско червило, красиво пластмасово цветенце, пингвин, патенце, мишка и каквото се сетиш... Няма да минем този бърз преглед над вибраторите и без култовия Sex and the city вибратор Розово зайче. Специалистите твърдят, че е една от най-ефикасните еротични играчки на пазара.

И за финал... малко практически съвети

Доставяй си соло удоволствия... Еротичните играчки са ти добри съюзници в търсенето на G-точката. Окажеш ли се сама и скучаеща вкъщи, не се замисляй да изследваш тялото си с помощта на своя арсенал от еротични играчки. Това ще ти помогне да изследваш всичките си ерогенни зони, а най-вероятно и да откриеш съвсем нови...
Използвай ги и с половинката си, за да удвоиш удоволствието... В леглото, малко или много и рано или късно нещата стават по-еднотипни. След 5 години съвместен живот да речем... това започва малко да те уморява. Ето го и моментът да опитате секс играчки! С тяхна помощ ще преоткриете сексуалността си, ще можете да опитате един куп еротични игрички, да откриете нови пътища към удоволствието и да впуснете въображението си в най-различни сценарии. Поканете под чаршафите си еротична играчка и си доставете взаимна наслада!
Внимавай със зависимостта... В никакъв случай употребата на еротични аксесоари не трябва да замества истинския секс. Сексуалността не е механично действие, това е момент на интензивна близост, в който двамата партньори си разменят взаимни ласки, целувки и докосвания. Никоя играчка не би могла да замести това удоволствие, затова ги употребявай умерено!


И някои предпазни мерки

Преди да използваш вибратор е хубаво да го намажеш обилно с овлажнител на водна основа.
Бъди внимателна, защото чрез еротичните играчки могат да се предават венерически болести! Ако ги ползваш със случаен партньор, не пропускай да ги покриваш с презерватив.

След всяка употреба внимателно ги почиствай с топла вода и сапун и добре ги подсушавай преди следващата употреба, за да избегнеш разпространението на бактерии. Не ги потапяй под вода преди изрично да си се уверила, че са водоустойчиви. Има и други по-лесни начини от който да разберете кой е вашият продукт. www.vibrator-bg.com

www.cosmopolitan.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads