сряда, 16 март 2011 г.

Някои полезни съвети към надарените мъже



Не толкова надарените мъже често си мислят, че само те имат проблеми с размерите на пениса си. Освен това вярват, че тези с големите парчета си живеят живота и не осъзнават, че и те понякога са поставени на сериозни изпитания.














Проблемите с които надарените мъже се сблъскват

1. Емоционални проблеми

  • възприемани само като сексуален обект
  • чувството, че са "използвани"

2. Проблеми с проникването

  • твърде дълъг пенис
  • твърде дебел пенис

1. Eмоционални проблеми

жените гледат на вас като на парче месо...На пръв поглед, жените да гледат на тебе като на сексуален обект изглежда привлекателно, но всъщност не е. Жените ти се радват като на парче месо, получават си оргазма и след като са те използвали, те захвърлят като мръсна кърпа. Според тях, вашата единствена роля е да им доставяте удоволствие. Твърд често се чувствате задължени да спите с жени, с които дори не ви се прави секс. Ако не всеки ден, през ден разни девойки ще искат това от вас. Други пък мислят, че като са красиви значи точно те заслужават вашия пенис, без да се интересуват, че вие търсите някое по-скоро готино момиче, отколкото разгонена, надута, красива кучка.

Това съответно ви огорчава, защото накрая се оказва, че ви ценят най-вече заради пениса ви. С времето започвате да се уморявате от това, че жените ви гледат повече в пакета, отколкото в очите. Мечтата ви да си легнете по гръб и да ви правят сладка френска любов постепенно се изпарява, защото винаги се оказва, че трябва да я прониквате и да й доставяте удоволствие.

Решение

Като начало, бъдете по-неотстъпчиви и не им се давайте, просто защото те искат да правят секс с вас. Трябва вие да решавате кога ще правите секс и кога не. Запазете сексуалната си енергия за жените, които вие считате че ви заслужават иначе ще "прегорите" по-бързо отколкото си мислите.

От друга страна, ако пък ви се иска да бъдете с всички тези жени, тогава правете го! Не се подавайте на натиска на сластните и властни жени, които ще ви убеждават, че трябва да сте само техен, защото много ви обичат, а всъщност обичат само вашият пенис. След като природата ви е дарила с това благо, използвайте го максимално добре и си доставяйте удоволствието, което заслужавате.

2. Проблеми с проникването

Ако не сте станали жертва на горните проблеми, вие пак можете да имате такива и да не получавате пълно удовлетворение от секса си. Не говорим за това, че ви свалят а за проблеми при самото проникване.

Вашите размери доставят удоволствие на жените, но въпреки това трябва да знаете как да ги използвате по най-добрия начин. Често може да ви се случи да се чувствате нещастен, защото считате, че пенисът ви е много голям, много дълъг или много дебел.

Проблеми с проникването, защото считате, че пенисът ви е твърде дълъг

Мъжете с дължина на пениса над 20 см често се оплакват, че партньорките им изпитват болка при проникване. Много жени не харесват дългите пениси, защото при проникване матките им са подложени на удари. Проблемът обаче не е с дължината (освен ако тя не надминава 23 см). Става дума повече за своевременност и техника.

Своевременност на проникването

Тук не говорим за периода от годината или месеца, въпреки че и това може да има значение при поемането от влагалището на дълъг пенис. Става дума преди всичко за своевременност на проникването. Ако си спомните процеса на набъбване на матката (виж Стр. 18 Удовлетворение от дължината на пениса), ще разберем по-добре какво се има предвид.

Когато в хода на сексуалната игра партньорката ви стане достатъчно влажна, не бива да считате, че тя е готова и за дълбоко проникване. Въпреки, че стените на влагалището й са отпуснати и се разпъват лесно, те все още имат нужда да се "загреят" и да се разширят от самосебе си. В началото на възбудата, влагалището бавно започва да набъбва. В дъното му обаче, шийката на матката (входа на матката) продължава да е твърде близо до входа на влагалището. Това може да с усети дори с пръст и ако бръкнете ще усетите нещо като изпъкнало копче в дъното на вагината. Само след допълнително стимулиране жената се възбужда толкова, че матката й се дърпа навътре и нагоре в коремната кухина, отваряйки пространство, което преди това не е съществувало. Това се нарича набъбване или издуване на влагалището.

Как да разберем дали тя е достигнала тази фаза? Ами първо трябва да се потрудим да я възбудим максимално. Дали ще използвате пръстите си, езика си или няколко сантиметра от пениса си няма значение. Важното е добре да я "подгреете" преди "голямото натъртване". Дори един или два клиторни оргазма няма да й навредят особено. Едва когато стените на влагалището се отделят и станат някак си по-твърди, може да кажем, че тя е готова да поеме цялата му дължина. Започнете по-нежно и когато усетите, че вагината й ви поема спокойно, можете да нанасяте дълбоки, здрави удари.

Техника

Въпреки, че влагалището е готово за проникване и матката се е дръпнала назад, пак можете да причините болка, ако ударите шийката на матката. За да може това да не става, най-важното нещо е твърдата ерекция и контролиране ъгъла на удара. Ако пенисът не е достатъчно твърд, няма да може да контролирате ъгъла на проникване и той всеки път ще блъска шийката на матката. Когато е достатъчно твърд можете постепенно да налучкате ъгъла, под който и на нея ще й е приятно да я прониквате изцяло.

Най-доброто е да влизате под ъгъл отдолу нагоре, така че главният натиск да е върху горната стена на влагалището. Така главата на пениса ви ще подминава шийката и ще продължава до самото дъно на влагалището. Тази техника не само няма да блъска матката, но ще увеличи многократно удоволствието й, защото ще търка и натиска най-чувствителните й места.

С тази техника, повечето жени ще стигнат до много силен вагинален или маточен оргазъм. Най-дълбоката част от влагалището в близост до матката е силно чувствителна към триене и натискане зона и от честите ритмични движения на пениса води до земетръсен оргазъм.

Проблеми с проникването поради дебелината на пениса

Ако срещнете проблеми с проникването поради голямата дебелина на пениса си, издуването на матката става необходимо условие преди проникване, защото освен на дължина, вагината си издува и на ширина. При различните жени това разкритие може да бъде от 5 до 10 см. Нормално входът на влагалището остава по-затворен от това, ето защо е необходимо да накарате партньорката си да отпусне максимално влагалищните си мускули, преди да я проникнете.

Ако тя не е достатъчно овлажнена, трябва да добавите и някакво смазващо средство (течен вазелин например). Не забравяйте, че дори и възбудени, жените не винаги се овлажняват колкото е необходимо или колкото биха могли. Хормонални или емоционални проблеми и стрес силно влияят на процеса. Ако главата на пениса е твърде голяма, опитайте се да я стиснете и изтъните, за да може да я вкарата във вагината, като максимално разтворите срамните й устни с пръсти.

Какво правим ако пенисът ни е особено голям?

25 см дължина и 28 см обиколка: може би са малко в повече а?Въпреки, че жените твърдят, че предпочитат дебелината пред дължината, ако обиколката на пениса ви е над 25 см със сигурност сте открили, че животът с такъв пенис не е лесен. Търсите помощ от кого ли не, но единственото, което научавате, е че има мъже, които имат проблеми с малките си пениси и нито дума за вашия случай. Времето минава, а вие все още сте си девствен, защото не сте намерили момичето, което да може да поеме такъв обем. Дори и на една "свирка" не можете да се израдвате, защото единствената девойка, която реши да се жертва сега е в болница за да й наместят челюстта. Както се казва и една обикновена "чикия" не могат да ви направят, защото с тези две нейни слаби ръце...От продължителната ерекция ви се завива свят а дори и сам да решите да се самозадоволите, пак си е тежка работа. Да не говорим как се чувствате на басейн или на море, където ви гледат като извънземно с този огромен пакет и се чудят как ли въобще го носите. Добре че пуснаха онези дълги, подобни на бермуди бански, та можете да им затегнете връвчицата за да не се изхлузят под напора на тежестта. Да, природата е била твърде щедра към вас, толкова щедра, че въобще не ви е до дебата за значението на размерите на пениса.


paradizo-sex.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads