понеделник, 25 юли 2011 г.

Как да стана отново дествена?


Късно вечерта получих е-маил със следното съдържание:

Добър вечер,надявам се да ми обърнете внимание.Много търсих обаче за Бг нищо неможах да намеря.Как мога да си купя изкуствена химена,въпросната торбичка пълна с изкуствена кръв.Има ли възможност вие да мия доставите в рамките ма 6дни и ако имате такава възможност колко би струвала тя.Просто искам да изненадам приятеля си на 14ти да си внуши че пак съм девствена.Мерси за отделеното време
Тогава се сетих за една стара история разказвана ми от едни баби в едно родопско село преди много години. Бях решил да събирам етно истории за сексуалния живот преди години, морала и нощния живот на нашите дядовци и баби.
Така една вечер седнали на по ракийка, в компанията на 5-6 баби и 3-ма дядовци се сдобих с тази интересна и вънувща история:

За да станат момите девствени при женитба отивали при знахарка, която им поставяла нещо във влагалището и ве4ерта младоженецът вижда, както и неговите роднини изцапаните чаржафи. Така никога не се получавало булката да се засрами независимо, че скитала много преди сватбата.
Разковничето било: взимате пиявици и ги счуквате в хаванче. Те съдържат вещество, което не позволява на кръвта да се съсири. Заливате ги с кръвта на току що заклана кокошка. Пълните сместа в рибешки мехур с тънка сламка. Привързвате мехура и го поставяте в гърне, което потопявате в кладенеца (прототипа на съвремения хладилник).
Вечерта преди изненадата поставяте един рибешки мехур във влагалището си и ето, че пак сте девствена за очите на хората.

за вас събра и преразказа Ангел Близначки

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads