сряда, 9 февруари 2011 г.

Рон Джереми

Роналд Джереми /роден на 12 март 1953 година/. По-известен под псевдонима Рон Джереми.
Той е порно звезда и продуцент на порно филми. Списанието AVN го постави на първо място сред петдесетте най-големи порно звезди на всички времена.
Когато той стартира в индустрията за възрастни, съкращава името си по молба на неговия баща. Джереми е известен също и с прозето "Принцът клоун на порното" заради неговото чувство за хумор а също така е наричан и "Таралежът", заради косматия му гръб.
Славата и успеха си той получава благодарение на изключително дългия и дебел пенис който притежава. Неговата дължина е 24.76 сантиметра.
снимка на рон джереми
Започва своята кариера през 1970 година, като тогавашното му гадже изпраща на шега негови аматьорски снимки на списание Playgirl.
Въпреки, че е нисък, с повечко килограми и относително неатрактивен той се появява в над 2000 кратки порно филма.

Изключително надарения Джереми е известен с вишите си умения при кунилингуса, прецизния контрол над еякулацията и грациозното свършване.
Той твърди ,че успеха му се е увеличил след като е напълнял. Поради тази причина той поддържа килограмите си.

Рон заявява, че е правил секс с над 2000 жени. Според него всяка една жена е красива независимо от възраст, раса, цвят и тегло. Той твърди, че през кариерата си никога не се е заразявал с полово предавани болести въпреки многобройните му сексуални контакти.

Освен като порно актьор той се изявява като музикален изпълнител. Записва рап парче с Ди джей Поло. Също така участва в клипа "We Are All Made of Stars" на Моби.







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads