вторник, 21 февруари 2012 г.

Прекалено обгрижваните мъже губят потентност

Ако прекалено много обгрижвате своя мъж, в един момент той може да се окаже импотентен
Генетично заложено е жената да се грижи. Тя го прави с близките си, с децата си, с мъжа си! Неприятното в случая с грижите обаче е, че ако нежната половинка се престарае с глезенето и обгрижването на мъжа в къща, той в един момент може да се окаже импотентен, сочат резултатите от последните проучвания в областта.
Именно поради това най-добрият съвет, който може да се даде на дамите, е да не превръщат половинката си в котарак, единствената задача на който е да мърка доволно. Той има нужда да драска с нокти, да съска и сам да си хване мишката, за да може след това с желание да улови и вас.
Един от лесните начини за това е жените да спрат да мислят за партньора си като за брат или сън, а да го възприемат като мъж – да се държат като негова половинка. Да търсят съвета му, грижите, закрилата – та нали той е силната фигура, която е призвана да защитава по-слабите.
Когато загуби това си право, заключават експертите, мъжът често губи и желанието си за секс, възможността си за секс. Така че, мили дами, ограничете грижите и заложете на секса.




Още по темата...

mamita-bg.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads