сряда, 21 юли 2010 г.

Стриптийз и шоу програми


Какво е Еротика ( Topless )

Еротиката е изкуство съчетано от красотата на движенията на тялото и бавна, завладяваща музика. Необходим е тематичен костюм (напр.: полицай, военен, пожарникар, мед. сестра, снежанка, филмов герой и др.) спрямо музиката и дадения повод.

При самото изпълнение се изисква артистичност не само при движенията на тялото, но и при изражението на лицето (мимики).

Еротичният танц се води за най-трудно изпълнение на един танцьор или група. При еротиката се сваля само и единствено горната част на облеклото. В повечето случаи в танца т.е. етюда може да участва и публиката.

Танца може да бъде изпълняван при всякакъв тип музика, заведения и партита.

Какво е Частно Парти

Частното парти е събитие, което отразява някакъв повод. Организира се от един човек или група хора в определени случаи като: парти вкъщи (home party), рожденни дни, ергенско парти, моминско парти, фирмени партита, коктейли, ВИП партита, сватбени тържества, Нова Година, национални празници и др.Стриптийз и шоу програми

Всяко частно парти може да представи различен вид програма спрямо повода. Клиентът има възможност да избира измежду различните типове участници: стриптийз – мъжки и женски, фри денс, балети, певци, актьори, атракциони, както и микс шоу програма съчетана от различни варианти – Например: Откриване на шоуто с изпълнител, следва балет, след това атракцион и завършва със еротик шоу.

Частното парти се смята за еднократно събитие и участие. Поради това цената, както и времето за изпълнение са различни от тези на ежедневните ангажименти.

Какво е Стриптийз Стриптийз и шоу програми

Стриптийз или екзотичен танц е форма на еротично развлечение, обикновено танц, в който изпълнител, известен като "стриптизьор", постепенно се съблича в ритъм с музиката като дразни полово публиката. Стриптийза се изпълнява най-вече в нощни клубове и пъбове, макар и театри и музикални зали също да са били използвани като места за стриптийз. Половото "дразнене" на наблюдаващите включва бавно разсъбличане, докато публиката е нетърпелива да видите повече голота.

Тактиките на забаване включват отстраняване на допълнителни дрехи или пускането дрехите или ръцете пред току що разголените части от тялото, като например гърдите и между краката. Акцентът е върху акта на разсъбличането заедно с полово насочващи движения, а не просто разсъбличане.

В миналото, стиптийза е приключвал веднага след като разсъбличането завърши, но в наши дни професионалните стриптизьори продължават да танцуват напълно голи. Облеклата, които стриптизьорите носят преди да се съблекат са много важна част от стриптийз акта.Те могат да бъдат и тематични фантазии: като ученическа униформа, рокля на прислужница, полицейска униформа и др.Стриптийз и шоу програми

През годините стриптийза много често е бил обект на правни и културни забрани поради естетически съображения и табута. Наред с физическата привлекателност и подходящо облекло, основният актив и инструмент, използван от екзотичните танцьори в последните години е пилон.

В допълнение към развлеченията в нощните клубове, стриптийзът може да бъде под формата на сексуална игра между партньорите.Това може да се направи като импровизиран случай или по-вероятно за специален повод, планиран предварително, включващ специални дрехи, музика, специално осветление. Могат да бъдат използвани, както практикувани преди това движения, така и движения, които партньорите не са отработвали преди това.

Агенцията не предлага секс услуги. Всички участници в агенцията са със запазени права.

www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads