понеделник, 6 декември 2010 г.

Секс куклите


Мислил ли си някога да пробваш със секс кукла? А може би вече си? Сексът със секс кукла е различен, вълнуващ, сигурен и винаги по вкуса ти. Секс куклата не отказва секс и ще ти е вярна до гроб, само ако сам не пожелаеш да я споделиш с ближния (т.е. някое приятелче).
Може да не вярваш, но секс куклата далеч не е ново изобретение. Съществува мит, че първата секс кукла била изобретена собственоръчно от древен кипърец, който я кръстил Галатеа. Според него Галатеа била най-прекрасната жена на земята - той я хранел, къпел, спал с нея и естествено правел секс с нея.
Ако решиш и ти да се сдобиеш със секс кукла, имай предвид, че има основно 3 вида. Най-евтините са надуваемите секс кукли, които само след няколко ползвания, вече няма да стават за нищо. Бързо може да замениш едната с друга, по-слаба или с по-големи цици, без това да ти коства много пари. Малко по-скъпите секс кукли са от латекс. Те са по-качествени и пластични от надуваемите, като някои участъци може да се пълнят с вода, за по-яко усещане при докосване, като циците например.
Най-качествените секс кукли са направени от силикон. Те са напълно сгъваеми и много от тях могат да заемат различни пози, според това как ти се иска да правиш секс. Материалът, от който е направено лицето им е сходен с този, от който се правят специалните филмове ефекти и лицето на изкуствената мадама е досущ като истинско. Силиконовите секс кукли са по-тежки от останалите, но са все още двойно по-леки от реалната тежест на истинска жена. Някои производители стигат до там, че слагат истинска коса на секс куклата. Силиконовите секс кукли достигат цена до 7 000 долара.
Секс куклите са безспорно най-търсени и използвани в Япония. Бизнесът е просперирал до там, че има публични домове, които предлагат секс кукли под наем заедно със стая за вечерта. Разпространена е също доставката на секс кукла до дома за една вечер, след което куклата "се прибира" у дома. Не много отдавна излезе документален филм филм Guys and Dolls, който описва живота на четирима американски и британски мъже с техните секс кукли.
Последната мода сред секс куклите са женските секс роботи. За първи път женският секс робот Roxxxy се появи в Лас Вегас. Тя има изкуствен интелект, може да изслушва, да общува, да спи и, разбира се, е навероятно добра в секса. "Тя не може да чисти, не може да готви, но може да прави почти всичко друго, ако разбирате какво имам предвид" казва един от създателите й. Тя е висока 170 см и тежи около 54 килограма. Освен това секс роботите може да съществуват в 5 различни личности - "Дивата Уенди", която е любителка на купоните и авантюристична, "Фригидната Фара" е резервирана и плаха, "Зрялата Марта" притежава "матриархален тип грижовност", все още без име е наивната и млада "дама", която ще изпълнява всички желания на мъжете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads