четвъртък, 23 декември 2010 г.

Въпросът за размерите

Практически всеки мъж на света вярва, че неговият пенис е твърде малък, независимо от действителната му големина.
Списания като "Пент хаус" са затрупани всеки месец с писма, в които се пита: "Какво мога да направя за да увелича размера на пениса си - когато е еректирал той е само 20см?" Обърнете внимание - само 20 см!

Даже когато господин Разтревожен от Незнам си къде е уверен, че неговите измервания са с 5см над средните за страната и той заслужава поздравления, вероятно все още таи в себе си страшното подозрение, че пенисите на неговите приятели са по-големи.

От начало неоправданият страх изглежда странно загадъчен, но истината е, че и в действителност е трудно да се открият причините за него. Тинейджърите и дори по-възрастните (позор за тях!) се хвалят един на друг за своите подвизи и обикновено преувеличават детайлите.

22см вероятно е някъде около минимума за герой на порно книга а "огромните негри-самци" растат с всеки път към фантастичните 26см и дори 30 сантиметрови ерекции.

За съжаление, излъганият представител на мъжкия пол не може да противопостави нищо срещу тези преувеличения, освен своите собствени размери, които доколкото той разбира, са ужасяващо малки. Той вероятно никога не е виждал ерекцията на друг мъж. Виждал е много голи мъже, но обикновено те не тичат насам-натам с еректирали пениси. Как може да е сигурен, че те не се увеличават докъм 20см при възбудено състояние, и че неговите "келяви" 15см не са тревожещо несъвършенство.

Друг фактор, който може да затвърди съмненията му е, че провисналите пениси (т.е. в нееректирало състояние) се различават много повече по големина, отколкото еректиралите.
(Ето защо негрите постигат своето легендарно превъзходство - при тях пенисът е значително по-голям в невъзбудено състояние).

Дължината на пениса няма връзка с доброто правене на любов.

Всичко над 15см е излишно, защото влагалището (дължината му е около 15см) не може да го побере. А както всяка здравомислеща жена знае - дебелината струва повече от дължината.

Но мъжете продължават да се тревожат неоснователно и ако вашата половинка се случи от "отбора с по-късите" остава на вас да го убедите и му помогнете.
Как да се направи?

  • Първо, използувайте всяка предоставена възможност да го уверите, че пенисът му е достатъчно голям за вас. Това разбира се не означава да се настаните удобно на стола и го удавите в многословие; това означава ту тънък намек сега, ту един комплимент после.

    Когато пенисът му е във влагалището ви, кажете му: "О, колко ми е добре!" и дори понякога: "Не толкова дълбоко - боли ме!". Никога не си позволявайте да правите сравнение или да му съобщавате, че първият ви възлюбен е имал по-голям - ако го направите, заслужено ще си получите мъж с комплекс.

    Второ, забравете за различните приспособления или способи, претендиращи да уголемяват размера на пениса, на които ще попаднете в рекламите на секс списанията. Те са чисто шарлатанство.

    Един пример е достатъчен - онова прочуто приспособление за "вакуумно" разрастване.
    Действието му се основава на известния физичен принцип, че ако се намали атмосферното налягане около едно тяло, то ще се уголеми. И какво се получава?
    Мъжът поставя пенисът си в херметично затворен съд и започва да изпомпва въздухът. С намаляване на въздушното налягане, пенисът става по-голям.
    Прекрасно! Но какво ще се случи след изваждането на пенисът от съда? Ами естествено - ще възвърне нормалния си размер.

    Край на опитите за увеличаване на пениса! И повечето от другите рекламирани методи са все на същото равнище, а някои от тях дори могат да повредят пениса като го натъртят или изметнат, така че оставете тези идеи веднъж завинаги!

  • Има и друго - секс магазините разполагат с множество разнообразни презервативи с втвърдени или подплатени наконечници и стени, предназначени за изкуствено уголемяване на пениса при сношение. Въпреки че тези атрибути може и да ви доставят мъничка емоционална тръпка, наистина няма да е честно по отношение на мъжа ви да стегнете пенисът му в дебела, нечувствителна броня, която ще унищожи удоволствието му. И не в изключено да развие комплекс, ако започне да мисли, че трябва да носи специални финтифлюшки, за да ви задоволи.
    Цялата тази история напомня много за ниските мъже, които носят обувки с дебели подметки за да изглеждат по-високи.

Някои мъже изглежда искат да имат голям пенис само за да се изфукат така, както други държат да демонстрират страхотни бицепси без абсолютно никаква причина.
Това е смехотворно.

Единственото предназначение на пениса е с него да се уринира и да се прави любов. като и двете могат да се вършат еднакво добре и с 8см, и с 22см.

Впрочем жените не се въодушевяват чак толкова много от "гигантски" органи, колкото мъжете си въобразяват.
Единствената разлика е, че за по-малкия пенис ще трябва и по-внимателно да се подбират пози, за да се използува в максимална степен това, с което разполагате.

Нищо забавно няма в "мисионерската поза" при малък пенис, но тя поначало си е такава. От друга страна позите от типа “задна прашка" вероятно са по-добри при по-малък пенис, защото при по-големите размери обикновено са болезнени.
Несравнимата поза "ножици" може да се нагласява прекрасно, подхождайки за всякакви размери след като се разшири или намали ъгъла между краката на жената. За късмет влагалището е почти неограничено еластично, така че може да се разширява или свива с оглед нуждите на партньора. Това се прави чрез промяна на ъгъла на проникване или като се държат краката заедно или раздалечено.

Няма смисъл отново и отново да обсъждаме “въпросът за размерите", честно казано той не заслужава това.

Ако един мъж е добър любовник, той си остава такъв и само с 6см: а ако е калпав, няма да му помогне нищо - дори ерекция от 50см.

Жената трябва да си научи този урок наизуст и ако е необходимо да си го повтаря до втръсване. Тя може също да помогне с експериментиране като установи най-задоволяващите я пози и увеличи своя собствен влагалищен контрол.

Всичко останало се побира простичко в сентенцията: "Не е важно какво имаш, а как го използуваш".

И това не е някакво успокоение, а си е самата истина.

По книгата “Как да усъвършенстваме мъжа в леглoто.





www.intimno.rozali.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads