петък, 17 декември 2010 г.

Коледен подарък


Идват най-хубавите празници - Коледа и Нова Година. Всеки тръпне в очакване за подаръците,които ще им подарят..Но на въпроса как да подберете най-добрия за вашата партньорка,ние от Фламинго можем да ви отговорим. Момчета, още ли се чудите какво да ни подарите? Посетете нашите магазини и открийте невероятни подаръци за вас и за вашите приятели. Ето няколко съвета как да изненадате вашата половинка.
Всичко започва с докосванията. Докосвайте се колкото може по-често,любувайте се на телата си не само под чаршафите. Опознавайки се взаимно ще откриете нови горещи точки по своето и нейното тяло.

Гърди

Зърната и ареолите – розовите кръгове около тях – са доста чувствителни, но можеш да си послужиш с език, пръсти, устни или върха на еректиралия си малък приятел, за да й доставиш удоволствие. Комбинирай стимулацията на гърдите й с клиторна стимулация и ще я запратиш... на място, където едва ли е била преди.

Клитор

По-голямата част на клитора е скрита. Това, което виждаш е само върха му, покрит с между 6000 и 8000 невидими за очите нервни окончания. Да, правилен отговор – УАУ! Основното правило е стимулацията му да бъде ритмична, лека, влажна и индиректна – най-добрият начин е с бавни кръгови движения около него като завършиш с притискане (все едно натискаш копчето в асансьора).

Ако стимулираш клитора й прекалено рано или прекалено силно, реакцията, която ще получиш по-скоро ще бъде болка, отколкото удоволствие. Ако тя има желание да увеличиш натиска, ще те информира. Прекарвай много време в тази гореща зона. Да, ние харесваме френската любов, но не можем да достигнем върха за шест секунди. Това е факт. На една жена й трябват поне 20 минути орална стимулация, за да се насочи към финала.

Запомни, че когато е възбудена, к-точката на гаджето ти се скрива в обвивката си, което я прави по-трудна за откриване. Тази гореща област освен това може да стане свръхчувствителна и да се наложи индиректна стимулация. Прави кръгови движения около гениталиите й, защото ако ти е любопитно какво е за жената оргазъм без клиторна стимулация, можеш да опиташ да свършиш, без да докоснеш малкия си приятел.

G-точка

Проникни дълбоко в нея с пръста си и напипай дребничкото парче с набръчкана кожа с големината на малка стотинка. Това е G-точката. Направи жест с пръста си все едно караш някого да идва, в посока към пъпчето й и задръж така за около 10 секунди. Ще се почувства сякаш й се ходи до тоалетна, но финалът ще си струва лекия дискомфорт.

Дупе

Щом преодолеем предразсъдъците си, ние всъщност се наслаждаваме на този тип стимулация. В комбинация с анален лубрикант и играчки от нашите магазини направо ще подлудите вашата партньорка.Стисни бузките й и ги обхвани с дланите на ръцете си с широки кръгообразни движения. Чувството е страхотно, защото стимулираш тази зона, а тя е доста чувствителна при мацките. Какъв по-хубав подарък от това мацето ти да е задоволено и виновника да си ти?





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads