четвъртък, 22 юли 2010 г.

Колко сантиметра стигат?


Когато те се срещат случайно в африканската савана, е въпрос на добър вкус да се поздравят, показвайки най-добрия си орган. Той е черен, поклаща се между краката им и в отпуснато състояние е дълъг цели 17 сантиметра.

Името му е клитор. Клиторът на определен вид хиени е толкова голям, че учените дълго време мислели тези животни за хермафродити. Подобни XXL органи притежават и други бозайници.

При хората обаче гениталиите са еднозначно обозначени. Въпреки това размерът и формата им занимават мисълта.

Във времената на СПИН проблемът със сантиметрите добива и животоспасяващо значение. Преди известно време здравното министерство в Германия се опита да засегне въпроса за размера с плакати със зеленчуци. Примерно с краставици с нахлузен върху тях презерватив и надпис: "Пасва на всяка краставица." Или с пет малки корнишончета, също в кондоми, под които пише: "И за млад зеленчук."

Така министерството се опита да убеди мъжете, които се притесняват от малкия размер на члена си, въпреки всичко да купуват презервативи. Няма мъж, който да е в състояние да се престраши да попита в аптеката или на касата на супера за кондоми малък размер.

А такива се продават. Вместо това ненадарените или се мъчат с презервативи, които са им големи, или направо рискуват и правят секс, без да се предпазват.

Този проблем не се отнася само за мъжете, на които им се губи някой и друг сантиметър, а за почти всички младежи, тъй като пенисът достига окончателната си дължина след навършването на 18 години. Плакатите със зеленчука подсказваха деликатно, че не е нужно презервативът да се развива изцяло, а само дотам, докъдето пасва.

конкурс Мистър ПЕНИС, секс списание, фламинго

Властите в Индия имат подобен проблем, защото в тази страна се продават основно европейски презервативи, но те са по-големи. Затова повечето мъже там избягват да ги употребяват.

Големината на пениса е проблем от най-древни времена и засяга всички култури. В Папуа Нова Гвинея местните си го слагат в нещо като тенджера, направена от тиква, и гордо разхождат това украшение. В Япония шинтоистите разнасят дървени фалоси по време на церемониите, а евреи и мюсюлмани приемат мъже в редиците си само след обрязване.

От времената на Фройд архитектите на небостъргачи и инженерите на ракети биват подозирани във фалически комплекси.

Два дни след атаката срещу близнаците в Ню Йорк на 11 септември културолози разтълкуваха атентатите като един вид кастрация на мощта на Запада.

Всъщност пенисът може не само да расте, но и да намалява. При студ, стрес или спорт той се свива. Което води до въпроса колко сантиметра са нормални? При спокойна психика и стайна температура европейският мъжки орган е между 7 и 10 сантиметра. Във възбудено състояние той е средно 14,48 см дълъг и 3,95 см дебел.

seks magazini, shex shop, sex market, flamigo, секс магазин, секс  маркет, фламинго

Така европейският бие азиатския, който е точно със сантиметър по-къс. В същото време за чернокожите се носят легенди колко добре оборудвани са.

Всъщност това не е така. Според учените в отпуснато състояние чернокожият пенис е с 6 мм по-дълъг от европейския, но при ерекция той изостава с 8 мм. Жени с опит оспорват това твърдение. А мнението на жените е далеч по-важно от мнението на учените. Поне по този въпрос.

В крайна сметка колко да са сантиметрите е тема, опираща не просто до мъжката суета, а до женското задоволяване. Официално представителките на нежния пол винаги твърдят, че размерът няма значение. В разговори помежду си обаче са убедени, че има.

Дължината и дебелината трябва да отговарят на големината на женския полов орган, за да е пълно удоволствието. Твърде дълъг пенис се удря в стената на матката, което е болезнено. Твърде тънък пък не се усеща в началото, където са най-многото нервни окончания.

Може ли пенисът да се уголеми?

увеличаване  размера на пениса, секс магазин, фламингоС апарат за удължаване могат да се постигнат някакви си 1,5 до 3.0 см все пак, но за целта устройството трябва да се използва за тренировки всеки ден по 20 мин. В секс магазина ще ви обяснят как точно да го правите. Разнообразието от помпи е зашеметяващо.

Освен помпи за увеличаване на пениса на пазара се появиха доста полови стимулатори, които водят до увеличаване размера на пениса. Едни от тях е световно известните таблети MAXMAN, Enlargement pills, и доста други модели таблети.

Идвете групи стоки водят до увеличаване на дебелина и впоследствие водят до увеличаване на размера и на дължина. Учудването е пълно при таблетите как толкова бързо за 30 мин вече имае видимо по-голям размер. Комбинацията между таблети и помпа води до трайно увеличаване и не е ограничено за хора от различна възрастова група.

Операциите за удължаване са твърде рисковани. А и защо са нужни? Има достатъчно примери за изключително мъжкарски екземпляри, чиято ерекция е само 3 сантиметра - горилите.

секс  магазини, фламинго, sex shop, sex market, flamingo

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ

1. Повечето пениси са криви и завиват леко наляво или надясно.

2. Голяма част от мъжките птици нямат пенис.

3. Пенисът изгаря лесно на слънце, тъй като рядко вижда светлина. Същото важи и за тестисите.

4. Най-дългият измерен пенис е на порноактьора Лонг-Донг Силвър - 45 сантиметра в ерекция.

5. С остаряването пенисът се смалява и изтънява.

6. Пенисът е в ерекция часове наред всяка нощ. Така се осигурява снабдяването му с достатъчно кислород.

бельо за шампиони, слип-бг, боксер, прашка, слип, бандаж

www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads