четвъртък, 22 юли 2010 г.

Интервю за работа


Наскоро случайно попаднах на едно клипче, представляващо интервю за порноактриса. Стана ми интересно как се провеждат интервютата в този бранш и реших да го погледна. Като цяло останах с впечатлението, че за да си порноактриса не се изискват по-специални умения от тези, за която и да е друга професия. Ето какво точно имам предвид:

Предварителният подбор се е състоял в показване на компютърна грамотност, а именно - трябвало е кандидатите да изпратят необходимите документи на посочен e-mail.

Всичко започна с това как една мацка влиза в офиса на провеждащия интервюто, където имаше и един оператор с камера (явно камерата е задължителен елемент за да се провери дали кандидатът е самоуверен, а не стеснителен и дали е фотогеничен).

След това последва кратък разговор с цел да се установи кой точно от хилядите желаещи е това и доколко момичето е амбицирано и мотивирано да работи в желаната сфера на дейност. След кратък, но съществен кръстосан разпит интервюиращият реши да провери дали кандидатката притежава изискваните опит и квалификация за обявената позиция.

Първо провери дали момичето притежава изисквания приветлив външен вид. Тя беше огледана най-подробно, докато се установи, че всичко си е на мястото. Последва проверка на задължителното владеене на езици и по-специално на френски език, като наблегнаха на устния френски. В началото момичето срещаше малко трудности в спрежението на глаголите, но впоследствие се окопити и направо го разби с перфектното си произношение.

вагини, мастурбатори, помпи

Тук интервюиращият реши да се заяде и да провери дали кандидатката има умения за работа под напрежение. Постави я пред задачи, в които не се бе сблъсквала в професионалния си опит, но за всеобщо учудване тя показа изненадващ стремеж към нови знания и самоусъвършенстване. Всичко показваше, че това е точният човек за работата, но работодателят явно си падаше малко педант и не се отказа толкова лесно.

Интервюиращият извика двама от подчинените си да му помогнат с интервюто. Момичето трябваше да докаже заявените умения за работа в екип. След първоначалния шок от трудоемкото и напрегнато интервю тя очевидно е осъзнала, че не се е трудила и квалифицирала толкова време за да се откаже точно към края на мечтаната професионална реализация и продължи интервюто така, сякаш току що бе започнало.

Последната част изискваше от кандидатката да покаже, че притежава инициативност, креативен подход и организационни умения. Тя самоуверено пое нещата в свои ръце и реши да довърши интервюиращите с най-силния си коз - да им домонстрира отново перфектният си френски, който беше едно от основните изисквания за позицията. Справи се отлично и в крайна сметка всички останаха с впечатлението, че момичето е много амбициозна личност. Тя беше добавена в километричния списък с одобрени желаещи за това работно място, от който щеше да бъде избрана само една.

А сега погледнете удебелените думички и ще си дадете сметка, че те са основни изисквания в почти всяка обява за работа. Ако четете между редовете ще разберете и какви умения се крият зад изискванията за всяка мечтана работа.

анален секс
www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads