събота, 18 декември 2010 г.

Рекордьори в секса


В книгата на Гинес има отделен раздел за рекордите в секса. А те не са никак малко. Не за всички сексът е израз на любов и прекрасен момент с половинката. За някои сексът е средство да поставят безумни, странни, забавни секс рекорди. Ето някои то тях:
Рекордьори в секса
Най-дългият пенис в света – притежателят му е синият кит, чийто пенис е със средна дължина 2.44 метра. А най-дългият пенис на човек е с дължина 34 см. Той принадлежи на родения през 1970 г. актьор, писател и ТВ водещ - Джон Фалкън. Съвсем естествено надареният нюйоркчанин изпитва сериозни трудности в намирането на половинка. А най-късият пенис в света е с дължина само от 1-2 см. в нееректирало състояние и 6 см. - в еректирало.

Жената с нРекордьори в сексаай-много сексуални партньори за ден се казва Хюстън, която в рамките на 10 часа преспала с 620 мъже, като средната продължителност на сексуален акт била 58 секунди. А мъжът с най-много сексуални партньорки за ден е порно актьорът Джон Доу, който преспал с 55 жени за един ден.

През 2004 г. във Варшава Лиса Спаркс пък поставя световен рекорд за брой сексуални партньори, с които преспива в рамките на 24 часа – 919, с което подобрява рекорда на друга полякиня – порно актрисата Мариана Рокита, преспала с 759 мъже за 24 часа.

Най-възрастният порно актьор - Шигео Токуда е роден през 1934 г. , който по време на дългогодишната си кариера е снимал над 250 порно филма.

Жената с най-много деца – Рускинята Василева, родена през 1707 г., е родила 69 деца, 67 от които са живи и здрави.

Най-големите естествени гърди са собственост на Ани Хоукинс Търнър, родом от Атланта. Всяка еднa от гърдите й тежи 19 кг.

Най-силната вагина – Рускинята Татяна Кожевникова вдига 14-килограмова щанга само с вагиналните си мускули. Рекордьорката в продължение на години стриктно изпълнява упражненията на Кегел.

Най-силен член – Японецът Мо Ка Уанг вдига товаr с тегло 380 кг. само с пениса си.

Рекордьори в сексаНай-продължителна женска мастурбация е рекорд, който поставq американката Кити Кет, която в продължение на 7 часа и 6 минути се забавлява с вибратори и секс играчки. А най-дълго мастурбиращият мъж е японецът Масанобу Сато, който 9 часа и 58 минути се самозадоволява с изкуствени вагини.

Рекордът за най-дълга целувка е дело на двама мъже (Мати Дейли и Боби Кансиело), които се целуват в продължение на 32 часа и половина.

Жената, погълнала най-голямо количество сперма (0.96 литра), е Мишел Монаган (1991 г., Лос Анджелис).

Рекордът за най-далечна еякулация се държи от Хорст Шултс, чиято сперма се изстреляла на разстояние цели 5.71 метра. А 3 метра е рекордът за най-далечна женска еякулация.

Ели Йорданова

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads