събота, 30 октомври 2010 г.

Мъж от Бургас е единственият българин с два пениса





Бургазлия е единствения българин с два члена. В медицината този изключително рядък природен феномен се нарича „дифалос аномалис“. Среща се едва при един на 10 млн. души. И въпреки, че милиарди мъже на планетата си мечтаят за подобна придобивка, наличието на два фалоса прави Стефан нещастен. Ето защо:

Стефан е хубавец, с атлетично тяло и перспективна професия, от която печели добре. Но въпреки това, от осем години насам младият мъж не може да си намери секс – партньорка. И по тая причина е решил да се подложи на операция за отрязване на единия член. От пластични хирурзи научил, че една такава хирургическа интервенция струва минимум 50 хил. евро. Колкото и да му завиждат останалите мъже, бургазлията Стефан е категоричен, че да имаш два пениса не е особена превилегия. Напротив, това си е проклютие, категоричен е 32-годишния мъж! Още в най-ранните си
Дифалус аномалия!

Дифалус аномалия!

детски години, човекът с два пениса забелязал, че е по-различен от останалите два пенисамалчогани. До 11- годишнината му обаче родителите му успешно го залъгвали, че имам много други момченца като него – с по две пишки и това въобще не е проблем. Вторият член на младежа всъщност е по- скоро израстък и не е пълноценен полов орган – по- малък е и не получава ерекция.
С настъпването на пубертета настава и същинската драма в живота на Стефан. За първи път спи с момиче когато е на 15. Каката е 23- годишна, но въпреки богатия си вече сексуален опит, изпада в потрес от двойния член на младежа. Избягва с ужасяващи писъци, а впоследствие се счита за два членадлъжна да разкаже на всички момичета от общата им компания, че Стефан е мутант. Съзнавам, че повечето хора няма да вникнат и разберат моята драма, а ще си кажат: Тоя пък какво се оплаква?! Хората по един пенис си нямат, а тоя с два… и реве!!! Но, хора, разберете, драмата е голяма!, реди през сълзи смазаното от мъка момче.
По думите му, до момента не се е намерила нито една нормална девойка, която да не изпадне в шок при вида на мъжкото му достойнство. По тая причина от близо десетилетие насам Стефан прави секс само с проститутки. Повечето жрици не се шокирали и не се присмивали над проблема му, а действали професионално. Снажният Стефан, който облечен в спортното си яке и маркови дънки пениспривлича погледите на жените, изпада в същински ужас, когато трябва да се съблече насаме пред някоя от тях. Но е твърдо решен да промени хода на злощастната си съдба. Остава ми да събера още 20 хиляди евро за операцията. Когато ми отрежат проклетия втори пенис, животът ми ще промени посоката си на 180 градуса. Защото и аз като всички хора си мечтая за семейство – добра жена и деца, на които да се радвам, завършва своята изповед единствения българин с два пениса.

Източник: http://skandalno.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads