събота, 13 ноември 2010 г.

Как го правят по света?


Замисляли ли сте се дали сексът е различен с мъжете от различни националности? Как го правят в САЩ, Куба, Франция, Италия, Испания...?
Има редица твърдения за това как климатът, професията или дори колата влияят върху сексуалния живот на мъжете. Произходът също е от значение, що се отнася до навиците в леглото.
Напълно сигурно е, че няма как да разберем от собствен опит как го правят мъжете по света, затова нека се опитаме да обобщим всеизвестните факти и популярни твърдения за половата мощ на различните народи.


За французите се носи славата, че те са царете на френската целувка и френската любов. Все пак произходът на тези названия е неслучаен. Французите са галантни и внимателни и винаги се опитват да дарят партньорката си с нежност и ласки. Счита се, че те искат първо да разпалят и задоволят жената и чак след това мислят за себе си.

Испанците спадат към групата „латино тип“. В тази група влизат колумбийците, кубинците, венецуалците, бразилците и всички народи с „гореща кръв“. Те са страстни, изкусителни и разпалват партньорката си така, че тя дълго не може да ги забрави. Този тип мачовци се славят и като най-умелите изкусители, защото съблазняват жената все едно я омагьосват. Трудно може да устоите, ако някой такъв ви се изпречи на пътя.

Холандците се славят като най-разкрепостени и нестандартни. Неслучайно това е страната, в която древната професия на жриците на любовта е и най-разпространена. Холандците обичат да експериментират с техники, пози и места и няма как да не е разнообразен сексът с тях. С подобна слава се ползват и англичаните.

Японците почти винаги започват флирта с питиета. След като жената е достатъчно почерпена, те пристъпват към следващата част. Има противоречиви твърдения за тях – някои казват, че са консервативни, поради строгата им култура. Други са категорични, че японците са експериментатори в леглото и рядко се задоволяват със стандартен секс. Дори техниката със „засмукването“ при оралната любов идва точно от Япония. Любопитен е и фактът, че според техните схващания само вагиналният секс може да се възприеме за проституция.


Българите спадат към „балканския тип“ мъже, където се нареждат още македонците, сърбите, румънците и други наши близки държави. За съжаление славата им не е на най-галантни любовници, но за сметка на това са едни от най-опитните. Обикновено за тези народи няма табута в секса и те опитват почти всякакви техники в сексуалния си живот. Интересно е, че почти никой друг типаж освен балканския, няма да тръгне сам да си „проси“ орална любов или по-нестандартни техники. Другите нации изчакват партньорката си сама да поеме инициативата, докато балканците сами ще ви насочат, че дори и инструктират какво да направите с мъжката им гордост. Много жени обаче са категорично против твърдението, че „балканският тип“ мъже са егоисти в леглото, защото остават предоволни от сексуалните си контакти с тях.

Повече от ясно е, че клишетата за това кой как го прави са не достатъчно състоятелни. Колкото и да се пише, колкото и да четете, не може да сте на 100% сигурни дали мъжът, с който сте решили да прекарате нощта, ще отговори на предполагаемите критерии. Затова пробвайте, експериментирайте и надграждайте познанията си. Все пак разнообразието е солта на живота. Така е и в секса.

Питате се с кой мъж сексът ще е най-добър? Бързам да ви дам отговор – с този, който истински обичате. Срещнете ли Мъжа за вас и споделите ли любовта си, няма да искате да погледнете друг. От каквато и националност да е, за вас той ще е перфектният. Защото най-невероятният секс е между двама души, които се обичат и се отдават напълно един на друг. Това е много по-силно от всякакви техники и майсторлък в леглото.

Логично стигнахме до извода - произходът има значение само тогава, когато липсва любовта.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads