понеделник, 9 август 2010 г.

Девствен пояс? Що да не


Въпреки рецесията и финансовата криза продължава да има голямо търсене на девствените пояси, които произвежда италианска фирма.

От офертата на фирмата, която се е специализирала в средновековни реквизити, може да се поръчат девствени пояси за жени на цена 143 евро, и за мъже на малко по-висока цена - 158 евро.

Представителите на фирмата твърдят, че търсенето е постоянно, и то не само от Европа.

Сред първите купувачи са били китайците, а сега идват все повече поръчки от Русия, Америка и от арабските страни, съобщават производителите.

секс магазини, фламинго, sex shop, sex market, flamingo

Обикновено девствените колани се купуват от колекционери с предпочитание към необикновени предмети, но също така и от тези, които са дали "обещание за девственост", обясняват от фирмата.

Купуват ги и хора, които искат да направят шеговит подарък.

секс магазин, фламинго, секс шоп, секс списание, вибратор, лубрикант

И въпреки това има и такива, които приемат тези неща сериозно. Така например преди няколко години ревнив британец купил подобен колан за младата си съпруга, която е трябвало сама да пътува за Гърция.

Но пътуването не станало, защото жената е била спряна от детектора за метали и й е било забранено да се качи в самолета с предмет от желязо, тежък близо три килограма.

dnes.bg

запознаства, среща, купони, обяви, конкурси, секс списание, фламинго
www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads