петък, 20 август 2010 г.

Как да НЕ получиш секс довечера

Мислеше си, че това, че днес прическата ти има лош ден и си облечена така, както обикновено ходиш на фитнес, е проблем? Значи трябва да прочетеш това.


Как да НЕ получиш секс довечера

1. Приближи се към него и с възможно най-сексапилния си глас му кажи: „Здравей, имаш ли гонорея? А искаш ли?“

2. Направи му показно на най-дългата влажна, чувствена целувка, която владееш, ей така, за да му демонстрираш страхотните си умения.

3. От време на време позволявай на кутийката с презервативи да се подава от чантата ти. Трябва някакси да му намекнеш, че днес си готова за парти, нали?

4. Нахлузи тениска с надпис „Размерът има значение“.

5. Обиждай го възможно най-често, защото трябва да му покажеш, че си по-добра от него. Това е мно-о-ого възбуждащо...

6. Разкажи му за всичките си любими песни на Селин Дион и Backstreet boys, а после му предложи да му изпееш най-любимите си откъси.

7. Осведоми го, че не гълташ, защото си алергична към ядки.

8. Избухни в неконтролируем рев, ей така, от нищото, и за нищо на света не му обяснявай причината. Мъжете обичат мистерията.

9. Ако предложи да те почерпи с питие, си поръчай водка със сок от боровинки и не пропускай да му споменеш колко полезни са боровинките за уринарната инфекция, от която се мъчиш да се избавиш от сума ти време.

10. Помоли го да ти заеме мобилния си телефон, след това изтрий всички други номера освен своя. Може да полудее за момент, но ще оцени жеста по-късно...
www.cosmopolitan.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads