петък, 20 август 2010 г.

Средства за лечение на простатата

Ако страдате от това толкова много разпространено заболяване - увеличаване на простатната жлеза - поразяващо половината от мъжете над 50-те, шепа тиквени семки дневно могат да ви помогнат. Тиквените семки съдържат аминокиселините аланин, глицин и глутаминова киселина. В строго контролируем опит тези аминокиселини в чист вид намалявали основните симптоми на увеличаване на простатата при 45 мъже: с 95% се намалило нощното уриниране, с 81 % се съкратили позивите за уриниране и със 75% - честотата на уриниране

Други средства за лечение на простатата са семената от краставица, диня, сусам, соя, ленено семе, бадем, орехи и фъстъци. Смилат се заедно с тиквените семки до получаване на еднородна маса. Полученото „масло" за аденом на простатата се взема по 30 г дневно или 2 ч. л., достатъчни за терапевтичен ефект.

1 шепа царевична коса и кори от ясен и 1 индийско орехче. Всичко се вари в 2 л вода на тих огън, докато остане наполовина. Прецежда се и се пие 3 пъти дневно по 1 винена чаша преди хранене.

2 с. л. пирей се вари в 500 мл вода 10 мин. на тих
огън. След изстиване се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

ВЪЗПАЛЕНИЕ
100 г кошнички и листа магарешки бодил и 80 г корени гръмотрън. 2 с. л. смес се залива с 600 мл кипяща вода, вари се 15 мин. на тих огън, кисне 30 мин. и се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти дневно 20 мин. преди хранене.

ОСТЪР ПРОСТАТИТ
По 100 г ечемик, пирей, мечо грозде, шипки и хвощ, 80 г троскот и по 50 г вишневи дръжки, царевична свила и хвойна. 1 шепа от сместа се накисва в 1 л вода за 5-6 часа.

Вари се 15 мин. на тих огън, прецежда се и се налива в тъмна бутилка. Пие се 3 пъти дневно по 1 винена чаша преди ядене.

ЗАТРУДНЕНО УРИНИРАНЕ
По 15 г шипка и листа червена боровинка, по 10 г листа бреза, стръкове хвощ, корени пирей и царевична коса, по 5 г цвят метличина и корени гръмотрън. 1 с. л. от сместа се залива с 250 мл вряща вода.

След изстиване запарката се прецежда. Пие се 20 мин. преди хранене 3 пъти на ден по 250 мл.

ЗАДЪРЖАНЕ НА УРИНА
1 с. л. мъртва коприва се залива с 200 мл гореща вода, ври 3 мин. на тих огън и след изстиване се прецежда. Това е дозата за 1 прием. Пие се сутрин и вечер по 200 мл неподсладено на гладно.

В секс магазините се предлагат голям набор от простатни масажьори. Всеки желаещ може да ги намери в магазините ни и да бъде консултиран от екипа специалисти..

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads