четвъртък, 12 август 2010 г.

Как да свършите заедно

Едновременният оргазъм сигурно ти изглежда почти толкова вероятен, колкото да спечелиш шестица от тотото, но с нашите трикчета ще ти е мно-о-ого по-лесно да го постигнеш.


Как да свършите заедно

Едно от най-хубавите неща на връзките е възможността да правиш интензивен чувствен секс с чувства. И единствената цел, която се изисква да положите усилия, за да превърнете еротичните си преживявания в още по-изпепеляващи, е да постигнете съвместен оргазъм. Финиширането ви с разлика от няколко секунди е възможно най-разтърсващото усещане, което можеш да си доставиш чрез секс, защото всеки допир и всяка целувка стават все по-осезаеми, когато им се наслаждавате в тандем.

Само, че както знаеш хубавите неща обикновено се случват трудно. Затова попитахме читателките на Cosmo кои са най-честите препятствия, пред които са изправени и се превръщат в проблем, за да достигнат върха заедно с половинките си. Ако искаш да разбереш кои са най-важните компоненти, необходими, за да изпиташ това невероятно еротично преживяване, чети надолу. Ние ще ти разкрием какво се изпречва на пътя ти към съвместния финал, за да те насочим как да го преодолееш.

ПРЕПЯТСТВИЕ 1: Достигаш до оргазъм само чрез орална/ръчна стимулация.

Петдесет и осем процента от читателките на Cosmo, които изпитват трудности обикновено достигат до оргазъм, но не и чрез същински секс.






За да постигнеш двоен оргазъм трябва първо да се научиш да свършваш по време на секс. Може би ти е по-лесно да го постигнеш чрез орална или ръчна стимулация, защото всички усещания са концентирани в К-точката. В много от позите не можеш да постигнеш клиторна стимулация стига да не положиш съзнателни усилия да създадеш необходимия контакт. А докато те докосва можеш да го насочваш към правилните зони от тялото си или просто да вземеш нещата в свои ръце.

За да получиш оргазъм по време на същинската част просто трябва да пресъздадеш усещанията, които ти носят оралната и ръчната стимулация. Използвай повече лубрикант, за да пресъздадеш топлината и влажността на устата му. Започнете бавно. Позволи му да проникне в теб само наполовина в началото, за да ти напомни усещането от плиткото проникване на устата или ръцете му.

Докато влиза по-дълбоко си помогни с ръце, за да усетиш стимулация както отвътре, така и отвън. С малко повече практика оргазмът по време на същинската част ще дойде от само себе си. Когато си достатъчно подготвена, за да изпробваш двойния оргазъм, прочети следващата точка.

ПРЕПЯТСТВИЕ 2: Просто моментът не е подходящ.

Четиридесет и два процента от читателките на Cosmo, които изпитват трудност да свършат с половинката си, обикновено изпитват оргазъм по време на секс, но не в същия момент, когато партньора им.


Как да свършите заедноМомчетата обикновено са по-скорострелни от нас (на повечето жени са нужни от 10 до 20 минути, за да достигнат оргазъм по време на секс; а повечето мъже имат нужда от две...). Затова започнете с орален секс. Позволи му да те стимулира с ръцете или езика си поне 10 минути, за да се възбудиш максимално и да бъдеш добре подготвена за това, което ти предстои.

Щом си подготвена за проникване най-добре се спри на поза, в която ти си отгоре и можеш да диктуваш ритъма. Масажирай клитора си с кръгообразни движения, за да улесниш притока на кръв към него. Ако усетиш, че той е на път да те изпревари на финалната права се отдръпни, така че само главичката на пениса му да бъде в теб и започни да правиш повърхностни движения. Това леко понижава нивата на възбудата му, докато ти се наслаждаваш на мощна К-стимулация.

Ако той е на секунди от върха преустановете заниманията си за известно време и нежно стисни главичката на пениса му за около пет секунди. Това пристисване възпира притока на кръв към нея и отслабва възбудата му.
Ами, ако въпреки всичко пак се изкачи на върха преди теб? Не се отказвай или отчайвай, ако нещата не се получат от първия или дори от петия път. Колкото по-често правите опити да свършите заедно, толкова по-лесно ще се случва занапред.

www.cosmopolitan.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads