четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Тера Патрик


Патрик е родена в градчето Great Falls, Монтана, в семейство на баща с англо-еврейски произход и майка тайландка.
В Сан Франциско Патрик е открита от търсач на таланти, работещ за модната агнция на Форд Айлийн. Тя се премества в Ню Йорк където развива своята кариера на модел. За кратък период от време напуска света на модата и се записва в медицинки колеж, след което работи известно време като медицинска сестра.
В края на 1990 -те, Патрик отново се завръща на сцената, но този път не като манекенка, а като еротичен модел позираща гола пред обектива. През 1999 година, тя прави преход от софт-еротичен модел към хард порно сцената. Оттогава, тя е една от най-популярните и известни порно звезди в целия свят. Със своето красиво голо тяло украсява кориците на Плейбой и Пентхаус.
Tera Patrick се откроява със знойния си глас чрез, който превръща сексуалните сцени, с нейно участие, в силно възбуждащи и впечатляващи. Благодарение на него, тя печели няколко награди на организации оценяващи филми за възрастни.
В края на 2002 година Тера Патрик си прави пластична операция, с каято добавя още пищност към своите гърди.
На 9 януари 2004 година, Патрик се жени за фронтмена на Biohazard, Evan Seinfeld. С него заснемат два порно филма за Vivid. Seinfeld се появява в тях под името "Spyder Jonez". В двата филма, Tera участва в сцени на еротична игра с няколко жени, но единсвеният мъж, с който прави секс е нейният съпруг.
Един от най-популярните и филми е " Забранени Разкази ".






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads