петък, 14 януари 2011 г.

Секс в палатка

Лятна нощ, природа, палатки, приключения - ако някой ти каже, че не свързва всичко това със секс, просто не му вярвай.

Сексът сред природата, пък дори и да е под символичния покрив на една палатка, винаги е бил особено вълнуващ. Може би защото понякога ни писва от леглото и чаршафите или пък защото сексът навън ни напомня за по-диви и разпуснати времена. Така или иначе, този тип преживявания прибавят нещо много важно към сексуалния ти живот - приключение, и то първично и спонтанно.

Защо навън

Домът е познато място. Там живеем, ядем, спим, понякога работим. Свързваме го със скучната, рутинна част от живота си. Именно затова сексът само и единствено вкъщи е сигурен път към скуката. Колкото по-често излизате навън, толкова по-добре.

Ами ако ни хванат?

Понякога около палатката не е пълна пустош. Ако сте с познати или пък сте опънали палатката си в къмпинг, има вероятност околните да разберат защо сте решили да прекарате една нощ под звездите и че звездите всъщност нямат нищо общо.

Не всички двойки обичат опасността, но именно вероятността да ви хванат често е онази подправка, която прави цялото преживяване още по-възбуждащо. А ако все пак това ви притеснява, спазвайте две прости правила:

1. Правете го на тъмно - всякаква светлина в палатката ще превърне стените й в нещо като киноекран, на който силуетите ви ще са толкова ясни, че всички наоколо ще гледат почти порно на живо.

2. Бъдете тихи, доколкото е възможно.

Изолирано място

Разбира се, винаги можете просто да опънете палатката на усамотено място, където няма начин да ви шпионират.

Самият секс, спалният чувал и буболечките...

Сексът

Стигнете ли до същината на заниманието, добре е да спазвате едно основно нещо - това не е моментът за експерименти. Оставете пробването на цялата „Кама Сутра" за друго време, когато стените около вас не са толкова близо.

Презервативът е задължителен

Поне ако не смятате да си носите парцал, за да забършете наоколо. Когато правиш секс навън, почистването след това е много по-просто, ако ползваш презерватив.

Спален чувал?

Ако сте решили да инвестирате в подобни приключения, можете да си купите спален чувал за двама. Той ограничава свободата на действие, но пък дава усещане за допълнителна топлина в хладна вечер и прави обстановката още по-интимна. А и е защита срещу гадинки.

Буболечки

Добре е, щом решиш да се вкараш във филма „Дивото зове", да направиш малко предварително проучване и да избереш подходящо място за палатката. Т.е., такова, че да не се окаже, че по средата на еротичните занимания трябва да спрете, за да изгоните мравките, комарите и всички други знайни и незнайни буболечки.

Не се спирай на места в близост до блата и високи треви, носи си аптечката в случай на неприятно ухапване и избери възможно най-сигурно откъм гадинки място за опъването на палатката.

Назад към природата

Ако изберете подходящо място за палатката, сексът под нея може да бъде не просто едно разнообразие, но и приключение, което и двамата ще искате да повторите.

Направете го различно като посетите нашите магазини.

Още можете да видите ТУК.






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads