сряда, 5 януари 2011 г.

Още идеи за поза Ездачка


Стандартният вариант на позата е известен на всички, но както често се случва, точно той е основата на разнообразието

Единият от вариантите на „Ездачката” е като клекнете върху легналия по гръб мъж. Започнете да се движите нагоре-надолу, като за по-голямо ваше удобство, се подпрете с ръце на стената или на някой достатъчно висок и удобен предмет (рамка на легло, гардероб, шкаф и пр.).

Така допирът на телата ви остава ограничен, изчерпвайки се само с „триенето” на члена и вагината. Това се харесва на много мъже.

Друг интересен вариант е да се вдигате и спускате върху Него с бавни и леки кръгови движения. Подразнете го, като поемете първо леко, а после по-дълбоко члена му.

Обърнете се с гръб и позволете на мъжа да ви хване за талията. Така можете да се редувате – веднъж вие задавате силата и честотата на тласъците, веднъж той.

Сменяйте положението на тялото, накланяйте се напред и после се изправяйте назад. По този начин ще намерете оптималния ъгъл на удоволствие, който да ви достави наслада.

Пробвайте да легнете по корем върху мъжа, като поставите крака между неговите.

И не забравяйте да ползвате лубриканти и други допълнения в сексуалната игра зада бъде наистина разтърсващо изживяването. Всичко за по-страстна и вълнуваща игра ще откриете в нашите магазини в страната.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads