понеделник, 10 януари 2011 г.

Как да я накараш да се докосва пред теб


Да го кажем така. Това е секси:И нямаме нищо против да ставаме свидетели на такива гледки и на живо. Ако си попаднал на жена, която няма нищо против да се докосва пред теб, можем само да ти завиждаме. Ако обаче не си, все още не е време да се отказваш. Възможно е тя самата да иска да направи нещо подобно и да й трябва само мъничко окуражаване.

Мастурбацията е деликатна тема. Въпреки че доста жени се забавляват по този начин, не всички са готови да го обсъждат, а още по-малко да ти направят демонстрация. Причината за това може да е, че са свикнали да мислят за самозадоволяването като за нещо неприлично и нередно. Дори и да е така обаче, пак можеш да промениш тази нагласа, при това без особени трудности. Нещо повече, това, че на теб ще ти хареса шоуто, ще накара и нея да се чувства по-секси и по-уверена и в крайна сметка и за двамата резултатът ще е положителен.

Разбира се, за тези еротични изпълнения можем да говорим едва след като двамата сте се опознали в леглото. Има жени, които ще направят всичко и първия път, когато си легнеш с тях, но за останалите ще трябва малко натрупване на опит заедно, преди да пристъпиш към това. Колко време е нужно зависи от жената, от връзката ви, от желанието ви да пробвате нещо ново.

Трябват ти няколко стъпки. Преди това обаче имай предвид, че тя е тази, която ще определи какво и колко ще ти покаже, както и колко време ще й трябва, за да разкрие пред теб нещо толкова интимно.

Кажи й, че го искаш...
Това е първата стъпка. Ако не го е правила преди, със сигурност в началото ще й е неловко да се докосва пред теб. Като имаш предвид, че за повечето жени не е особено еротично да гледат как мъж мастурбира, можеш да разбереш защо в началото ще е странно за нея. (Въпреки че повечето жени са наясно, че това ни възбужда.)

Друг проблем за нея е, че има вероятност да се чувства така, сякаш си я поставил под микроскоп и наблюдаваш всеки детайл. Това ще я накара да се притеснява от това как ще се представи. За да преодолеете тези притеснения, кажи й, че гледката ще те възбуди адски много и това би трябвало да повиши самоувереността й. Оттам нататък става по-лесно.

Как да започнеш

Пробвай, след като сте започнали форплея, да я попиташ дали понякога се възбужда, когато мисли за теб и за това, което правите в леглото. Като ти каже „да”, с тих глас я попитай дали в тези моменти се докосва (ако си смел, можеш да наречеш нещата с истински имена и глаголът да бъде „мастурбира”). Дори да се стъписа леко, самите думи със сигурност ще я възбудят. Дори да каже „Не”, пак можеш да продължиш към следващата стъпка, защото има вероятност тя просто да не иска да си признае.

Когато тя вече е много възбудена, сподели й фантазията си. Кажи й колко много би ти харесало, ако я погледаш да се докосва. Кажи й, че това е много възбуждащо за теб и че тя ще изглежда невероятно секси, ако го направи.

Помогни й

Ако тя все още се притеснява, бъди добро другарче и й помогни. Вземи ръката й и я сложи на клитора й. По този начин, колкото и да смята мастурбацията за табу, тя ще е по-спокойна, защото в крайна сметка не го прави сама – и твоята ръка е там. Постепенно можеш да махнеш ръката си, като й дадеш време да се пребори със собствените си притеснения.

Имай предвид, че всичко това ще има успех, ако тя вече е възбудена достатъчно много.
Позата

Можеш да започнеш, като я помолиш да застане на колене на леглото и седнеш зад нея. След това вземи ръцете й и ги прокарай по местата, които няма да я уплашат – гърдите, талията, корема. Покажи й, че може да се чувства добре, докато се докосва с твоя помощ. Когато тя вече е възбудена, прошепни й да се докосне и бавно и нежно насочи пръстите й към клитора й. Не бързай, защото това може да развали всичко. Нека оттук нататък тя да определя скоростта, а не ти. От нея зависи дали и в кой момент ще започне да го прави сама и да те остави да се наслаждаваш на гледката.

Присъедини се

Ситуацията, в която и двамата се докосвате сами, на някои може да се стори странна, но всъщност това е еротично преживяване, което си заслужава. За жените е възбуждащо да видят, че са докарали мъжа до себе си до толкова силна възбуда, че той не може повече да издържи, без да започне да се докосва сам. Като добавим към това и факта, че тя го е възбудила, именно докосвайки се, със сигурност можем да кажем, че всичко това представя нови хоризонти в еротичните ви преживявания.

За да я накараш да се отпусне, можеш ти да започнеш играта. Легни до нея, гледай я в очите и започни бавно да се докосваш. Кажи й (с възможно най-сексапилния си глас) колко много я желаеш и как не можеш да спреш да се пипаш, защото тя толкова много те възбужда. Лошо момичеПродължи, като й предложиш тя самата да се докосне. Когато тя го направи, не пропускай да покажеш колко много това ти харесва, дори да е само чрез нечленоразделно пъшкане (за предпочитане естествено). Докога да продължите така? Това зависи от вас...

Ако тя е достатъчно разкрепостена

Този сценарий е още по-лесен, защото ако тя е отворена за нови неща в леглото, това няма да й се стори стряскащо. При нея можеш да приложиш друг подход – накарай я да те учи. Помоли я да ти покаже какво я възбужда. Попитай я как мастурбира, как и къде се докосва. Не забравяй, щом тя започне, да й казваш колко е секси и колко те възбужда да я гледаш. Кажи й, че искаш да знаеш какво й харесва, за да можеш да й доставиш по-голямо удоволствие, отколкото тя сама би могла.

Накратко

Ако искаш да се насладиш на това как жената до теб мастурбира, първо трябва да й кажеш колко голямо удоволствие ще ти достави това. Някои жени много добре го знаят и може още в началото да възприемат идеята за шоуто с ентусиазъм. Други може да се нуждаят от повече убеждаване и в този случай трябва да си търпелив. Важното е да се съобразиш с характера на жената до теб и да очаквашлошото момиче в нея да се покаже.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads