понеделник, 7 февруари 2011 г.

Мъжката анатомия накраткоГлавичка: шлемообразният връх на пениса му е изпълнен с нерви и съответно е много по-чувствителен от ствола.

Корона: изпъкналата и заредена с нерви ивичка, обграждаща долната страна на главичката точно над мястото, където се среща със ствола.

Гемче: юздичка или мъничък израстък от кожа от долната страна на пениса (където би трябвало да се намира лицето, ако главичката наистина беше шлем). Тук се срещат много нерви, затова е гореща точка за много момчета.

Меатус: отворчето на върха на пениса, през което еякулира.

Скротум: набръчканата кожна торбичка, която придържа тестисите. За да запази оплодителните способности на спермата му, кожата може да се разтяга и свива.

Тестиси: двете жлези с размер на орехи, които „работят“ като производители на сперма и тестостерон. Освен това те са ерогенна зона с ужасно много нерви, които предизвикват удоволствие или болка.

Простата: малката жлеза, която може да бъде открита на няколко cm навътре в ректума. Наричат я още „мъжката G-точка“, защото стимулацията й може да бъде доста приятна. Виж как да я проучиш ТУК.

Още интересна информация можете да видите ТУК.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads