четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Професията определя какви сме в леглото


Каквито сме на работното си място, такива сме и в леглото !

Така поне мислят британски учени, които изследвали връзката между професията на даден човек и сексуалните му навици, съобщава "Новинар".

Изводите са повече от закономерни, имайки предвид, че службата изяжда по-голямата част от времето на съзнателния ни живот, а спецификата на ежедневните занимания променя трайно характера ни. Ако искате да си намерите партньор и имате конкретни изисквания към секса с него, не е лошо да се вслушате в съветите на изследователите.

Ако мразите бързия секс и държите на любовната игра и сериозната прелюдия преди сюблимния момент, не се захващайте с политици, преподаватели в социалната сфера, спасители или служители на туристически агенции. Често тези хора са склонни да имат много жени за кратко време. Поради специфичната си общителност те лесно омайват нежния пол, но дотук. След това бързо претупват нещата и пристъпват към незабавен секс, често дори без да съблекат и дрехите си. Не се заблуждавайте, че мъжете от гореизброените професии могат да смаят някоя жена с чудеса. Оказва се, че хич не са издръжливи и батериите им бързо свършват. Подобен проблем стои и пред тези, които изкарват хляба си на открито. Става дума за работниците, строителите и уличните продавачи. Поради тежките атмосферни условия, при които прекарват деня си, английските учени причисляват хората от тази професия към групата на боледуващите.


Вълнува ви темата за безопасния секс и за нищо на света не бихте предприели евентуален риск? Тогава ви трябва юрист, психолог или лекар. Тези специалисти са внимателни и перфекционости както на работното място, така и под завивките. Те са привърженици на безопасния секс и за нищо на света не биха донесли неприятности на половинката си. Подобна деликатност прави от мъжете от трите сфери истински свенливци. Забравете за предложение от тяхна страна, жената трябва да поеме инициативата за свалка, защото се страхуват от отхвърляне. Иначе подобни любовници се отплащат с много нежност и внимание. Финансистите, инженерите и пилотите не са от най-романтичните екземпляри и често се отнасят към секса като средство за задоволяване на физиологичните си нужди. В подхода им почти отсъства елементът на спонтанност, а продължителността на ухажването им трае едва няколко мига.

За сметка на това пък подобни мъже са доста широко скроени и не жалят средства за подаръци и всякакви скъпи вещи. Те са щедри и след като приключат със завоеванието си, му оставят поне утехата с някоя ефектна дрънкулка. Военните и полицаите изобщо не разбирали от флирт. Те реагират първосигнално и възприемат всеки жест на внимание като покана за интимност. За сметка на това чиновниците са голяма досада, тъй като смятат, че разполагат с цялото време на света. Те са бавни и методични и определено прекаляват с обстоятелствената част. Тази им особеност често ги отдалечава от крайния резултат. Представители на професии, които изискват непрекъсната комуникация като журналисти, актьори и учители, имат изградено свръх его. Те се интересуват преди всичко дали евентуален секс би им донесъл слава, възхищение и признание. Обичат да се хвалят за бройките си и често злоупотребяват с цифрата на покорените от тях сърца. Често гледат с неодобрение и дори с презрение на стандартния секс и във фантазиите им винаги се гнезди идеята за уникално преживяване, за нещо „по така”.






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads