вторник, 31 август 2010 г.

Обзор на медицинските игри

Необикновено популярен тип сцени се явяват медицинските сценарии . При тях доминиращата страна играе роля - садистичен лекар или жестока медицинска сестра. По време на играта се използват различни клизми и катетри. За провеждане на процедурите е желателно да имате медицински стол, удобен на пациента. За процедурите трябва да се подберат подходящи по размер инструменти, изработени от хирургическа неръждясваща стомана и щателно да се стерилизират, за да се избегне инфекция. Освен визуалното въздействие трябва да се осигури и звуков фон.

Медицинските звуци от операции с инструменти е отличен способ за въздействие на пациента


Варианти на медицинските игри

1. Едно от специфичните изследвания по отношение на мъжете - изследване на уретрата с катетър, поставен в канала на половия член.
2. По отношение на жената обект на такова специфично изследване се явява матката.
3. Можете да вкарате в кожата на партньора множество стерилни игли с различен размер.
4. Използвайте студени метални стетоскопи за допиране до гениталиите на пациента.
5. Моделирайте (но с внимание за максимална безопасност) реалистични хирургически процедури като кастрация.ОБЗОР НА МЕДИЦИНСКИТЕ ИГРИ
6. Можете да използвате различни видове електрошок. Помнете, че безопасното напрежение за човека е 36 волта. При по-голямо напрежение е възможно спиране на сърцето. Поинтересувайте се за здравословното състояние на партньора си.
7. Mожете да използвате скалпел, за да разрежете кожата на партньора и след това да я зашиете със стерилни конци. Обезателно трябва да имате под ръка множество тампони за да спрете кръвотечението.
8. Можете да опитате да използвате игла и стерилен физиологичен разтвор за безопасно вътрешно вливане. Ако не сте медицински работник - не рискувайте здравето на партньора си.
9. Можете да използвате тези предмети за увеличаване размера на топките.
10. Можете да поиграете със сонда за промиване на стомаха след отравяне.
11. Същата игра с клизма за почистване на ректума.

Клизмата се осъществява с помощта на специален уред наречен иригатор, а при липсата му, се въвежда едно маркуче, което изпълва дебелото черво с вода или някакъв разтвор. Специални душове за промивки може да намерите в някои секс магазини. Обикновено този тип игра се практикува от любителите на вече споменатия фетиш - скатинг.

12. Използвайте в игрите си поставяне на пиявици върху тялото си. Само не прекалявайте - 3-5 пиявици ще са напълно достатъчни.
13. Можете да използвате поставянето както на горещи, така и на студени компреси.
14. Като заключение на процедурите пациента може да бъде подложен на ледена вана. Внимавайте да не го простудите.
Препоръчваме да се избягват подобни игри поради опасноста от нараняване!
по материали от sextex
събрано по материали от чуждия печат и интернет.

ОБЗОР НА МЕДИЦИНСКИТЕ ИГРИ

ОБЗОР НА МЕДИЦИНСКИТЕ ИГРИ


2 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. 6. Можете да използвате различни видове електрошок. Помнете, че безопасното напрежение за човека е 36 волта. При по-голямо напрежение е възможно спиране на сърцето. Поинтересувайте се за здравословното състояние на партньора си.

    Не Волт, а Ампер. И по-точно милиампер!

    ОтговорИзтриване

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads