понеделник, 20 февруари 2012 г.

Гущеров-баща – фен на Мария

Гущеров-старши станал истински фен на Мария и бил щастлив от новата връзка на Християн с фолкаджийката.Певицата прекарала няколко безметежни дни в Австрия, където се радвала на компанията на Християн Гущеров, баща му и младата му приятелка. Четиримцата се харесали взаимно и това направило празниците още по-приятни, пишат от „Блиц“.
Мария си станала много близка с Диди – гаджето на Гущеров-баща. Диана спасила бившия депутат от депресия след тежък развод и Гущеров я отвел с него в Австрия. Той достатъчно дълго стоя в редиците на БСП, като благодарение на това обезпечи бъдещия си спокоен живот отдаден на – по негови думи – изследователска дейност.
От ранни зори до късен мрак бащата на Християн нищел финансови теории и търсел причините за световната финансова криза. Приятелката му е икономист и той разчита на нейната помощ за работата си. На какви ли теми са си говорили Мария и бъдещето й семейство, че са намерили общ език – не става ясно.
На Нова година 23-годишният Гущеров и Мария се усамотили в луксозен хотел на име „Гранд Тиролиен“.
На 12-дневната почивка не била забелязана дъщеричката на Мария, но това било защото баща й най-вероятно не е разрешил на бившата си съпруга да преведе детето през граница. Сега отношенията им са сложни и Мария има нужда от подписа на Андонов всеки път, когато й се наложи да пътува заедно с момиченцето в чужбина. Било повече от неприемливо за бащата на Марая детето му да изкара празниците с чуждото семейство.




Още по темата...

kliuki.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads