сряда, 20 октомври 2010 г.

Ерогенните зони на мъжа

Често мъжете се оплакват, че докато правят любов, партньорките им са прекалено пасивни. Не, че те не са спрямо жените, но това е друга тема.

6904_4.jpg
Много мъже се възбуждат от допира на различни места, но в повечето случаи техните най-горещи точки съвпадат до една или друга степен. Ако все още се чудите кои ли са, представяме ви списък черно на бяло, който ако следвате прецизно, ще си утвърдите мястото на върха. Започвайки от леглото му.


1. Главата

Главата, тила и косата често са пренебрегвани. Въпреки това тази област представлява ерогенна зона и допира по косата, по-нежен или по-груб, може да отключи силни усещания от негова страна.

Мъжете с гола глава или къса коса са много чувствителни на всякакви ласки, отдавани в тази зона.

2. Вратът


Вратът и областта на ключицата са ерогенна зона с много нервни окончания. Трябва да сте много внимателни обаче, защото по-страстните целувки могат да оставят белези, тъй като кожата там е много деликатна. Така че, ако не искате на другия ден всеки да разчете по смучката на шията му, че е имало тежка нощ, овладейте страстта си.

6904_2.jpg3. Устните

Устните на мъжете са точно толкова чувствителни, колкото и женските. А самият акт на целувката е достатъчно интимен сам по себе си.
Ако искате да раздразните либидото му, захапете леко долната му устна и прокарайте върха на езика си.


4. Ушите

Ушите са силно чувствителна зона. В деликатната област вътре и извън самото ухото са концентрирани нервните окончания на много нерви. Обхождайте тези части
бавно с език, нежно хапете крайчеца на ухото или всмуквайте определени части с малко повече страст.
Това, което със сигурност ще го побърка допълнително е начина, по който ще усеща тежкото дишане и стенанията ви в ухото си. Така че не се притеснявайте, освен с целувки, да стимулирате партньора си и с говорене . Може да шепнете нежно или да му говорите мръсно. И в двата случая ще го побъркате. Някои мъже намират това за толкова възбуждащо, че не могат дълго да устоят на бушуващото напрежение.


5. Гърба и раменете

Накарайте го да легне по корем и нежно прокарайте върха на пръстите или езика си по протежението на гърба му до шията. Рисувайте очертания, форми, фигури, дайте воля на въображението си! Може да си позволите да бъдете и по-груби. Надали има мъж, който да не харесва да докосват гърба и раменете му. Около гръбначния стълб са концентрирани голям брой нерви и допира там може да отключи възбудата му за секунди. Жените обичат да докосват гърба и ръцете на партньорите си, защото така усещат мъжествеността им

4.Зърната на гърдите

Ако до скоро сте си мислели, че единствено жената е способна да се възбуди при допира на гърдите и, време е да изоставите тази теория. Зърната на мъжките гърди се различават по чувствителност от нашите, но със сигурност не са по-малко възбудими. Някои мъже обичат да ги галят там, други само нежно да ги целуват, а трети направо се побъркват от малко по-груба игра.


6. Вътрешната част на бедрата

Странно е, но вътрешната част на бедрата често е една от най-пренебрегваните ерогенни зони. Жените често се отправят направо към мъжката гордост на партньора си и там концентрират цялото си внимание. Но областта на бедрата, докосвана, дразнена, целувана, като прелюдия, може да го накара да се запъхти от удоволствие и беззащитно да ви моли да прехвърлите усилията си върху малкия му приятел.


6904_3.jpg

7. Областта между мъжкия полов орган и ануса

Не сте подозирали, че тя може да е също ключова? Ами да, може! Даже направо разтърсваща. Чувството, което изпитва той е толкова силно, че може да го накара да се отдръпне. Това не трябва да ви притеснява. То няма да е породено от неприятни усещания, а напротив – понякога допира, обвързан с непознато удоволствие, може да извика такъв ефект. Така че, пробвайте!

8. Пенисът

Предполагам всеки е добре запознат с отдаването на орална любов. Това, което ще нажежи цялата обстановка допълнително, е да не го изпускате от поглед, докато му отдавате удоволствие. Това удвоява усещанията му, защото той вижда как на вас също ви е приятно да го правите, а вие виждате, че на него му е хубаво.

И така, дами, ако искате да сте наистина неговата тигрица в леглото, проучете ерогенните му зони и така ще наелектризирате напрежението в спалнята до максимум.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads