четвъртък, 16 септември 2010 г.

Фелацио поход


Толкова е тъжно, че повечето хора, както мъже, така и жени, си нямат ни най-малка представа как се смуче пенис. Повечето изглежда вярват, че ако преквалифицират устата си във вагина, притиснат я около члена и я придвижват похотливо нагоре-надолу, докато партньорът им достигне оргазъм, значи автоматично са се превърнали във фелацио експерти. Ооо, напротив!

За да доставиш на партньора си максимално удоволствие по време на френска любов, трябва да притежаваш съвършени умения. В началото на фелацио похода си, нямаше към кого да се обърна за съвет. Бях се отдал просто на изследване и експерименти. Исках да открия онази гениална техника, която ще го побърка. Трябваше да се уча от опита си и въпреки че не можех да отрека удоволствието, което ми носеше натрупването му, наистина ми ставаше лошо при мисълта, че може да изгубя готино гадже заради липсата на такъв.

Нека приемем, че си се възползвала от възможността да РАЗГЛЕДАШ пениса му. Да изследваш всяка част от него и да откриеш най-чувствителните му точки. И се надявам, че вече си наясно, че някои от съставните му части носят по-голямо удоволствие от други.

За да наблюдаваш реакциите на твоя човек и да получиш възможно най-много информация за тях, пробвай това: докато еректиралият му инструмент сочи нагоре, хвани внимателно тестисите му в едната си ръка и само с помощта на езика си нежно оближи цялата долна част на члена му. Докато изучаваш областта на юг от талията му, ще научиш кои са точките, които му доставят най-голяма наслада при обработка с език. Освен, ако не е от камък, човекът ще ти даде красноречиви сигнали къде е най-чувствителен.

Щом разкриеш зоните на насладата му, концентрирай вниманието си над тях. При повечето представители на противоположния пол най-горещата точка е мястото, където се среща короната и главичката (Там е прикрепена кожа при необрязаните юнаци). При продължително близане, в комбинация с перване с езика, не след дълго ще станеш причина за страстен гейзер. Ако все още не си професионалистка, ти препоръчвам да го доведеш до върха по този начин, за да се запознаеш от първа ръка с природата и удоволствието от оргазма му.

Когато тялото му се подготвя да достигне точката, от която няма връщане назад (всъщност има, виж урок XIII), ще забележиш някои промени в пениса му. Тези знаци ще са същите преди всеки оргазъм, така че занапред можеш да се подготвяш за това, което следва да се случи. Главичката може леко да уголеми размера си от този по време на ерекция. Той пък може да издаде хълбоците си напред, за да насочи тялото си, докато се „прицелва“. При повечето момчета точно преди оргазъм се появяват капка-две бистра течност върху малките прекрасни устни върху главичката. Когато видиш това или усетиш разширяването на уретралното отворче на пениса през презерватива, можеш да бъдеш сигурна, че часът на истината е настъпил. Изстрелвай торпедото, пълен оргазъм напред!

Къде трябва да застанеш, докато му доставяш удоволствие? Между краката му, върху него, в поза 69? Къде? Заради структурата на пениса, както и тази на устата, устните, езика и зъбите ти, можеш да доставиш най-приятни емоции на твоя човек, когато си на колене между краката му и се докопваш до атрибута му отдолу, вместо отгоре или отстрани. Ако не ми вярваш, изпробвай всички възможности (така или иначе малко по-късно ще те направя свидетел на различни техники, подходящи за всяка поза). Виж кое действа най-добре при вас с гаджето ти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads