понеделник, 1 ноември 2010 г.

Топ 5 на най-горещите порно актриси





Джена Джеймисън е американска порнографска актриса. Тя е най-известнaтa порно звездa в света. Започва кариерата си като стриптизьорка. През 1993 година започва да се снима и във филми. Три години по-късно печели наградите за най-обещаваща актриса на трите главни асоциации на порно индустрията.
През 2000 г. основава собствена развлекателна компания, „Клуб Джена“, която първоначално поддържа личния й сайт, а към 2001 г. започва да менажира други порно актриси и да продуцира филми.





Бриана Банкс
е известна порно актриса и модел. Родена в Мюнхен, Германия, с истинско име Бриана Бани, тя се премества във Великобритания, а после в Съединените щати. Преди да влезне в развлекателната индустрия за възрастни, тя работи в магазин за приложни изкуства като чиновничка, библиотекарка и секретарка. След това, на 21-годишна възраст, напуска работата си като застрахователен агент и отговаря на обява за модели във вестник.
Нейният първи филм е University Coeds 18. През юни 2001 се появява в списанието Penthouse като Домашен любимец на месеца и нейните крака са признати за най-дългите в бизнеса.





Шийла Стайлз е родената през 1982 година канадка с германски корени си мечтаела да стане известна актриса и за да го постигне заминала за Лос Анджелис. Там дори се докоснала до мечтата си като започнала да води телевизионно шоу. Скоро обаче се замесила в секс-скандал и то не с кой да е, а с помощникът на шерифа в познатия ни вече квартал Ориндж Каунти. Шийла, чието истинско име е Аманда решила, че има един голям коз-горещото си тяло и се впуснала в порноиндустрията, където днес жъне страхотни успехи, а филмовите и изпълнения са сред най-търсените в интернет.



Прия Рей - Най-успялата индийка в порно индустрията вече има няколко награди от AVN, порно-еквивалентът на Оскарите. Пробивът й в индустрията е преди няколко години, а Прия е с особен статус в гилдията. Тя е сред малкото порно-звезди с индийски произход, а филмът „ Мажоретки” от 2008 й донесе международна слава, като най-гледан филм в бранша.



Джеси Джейн е родена на 16 юли 1980 година. Джейн прочита статия за Тера Патрик, в която Патрик споменава че работи за продуцентска компания за еротични филми Digital playground. Тя се свързва с фирмата и бързо подписва договор с тях. В нейната първа сцена е била заедно с порнозвездата Девон във филмът "No Limits". На корицата на еротично списание се представя като Джеси Джейн за първи път. След това следва шеметна кариера и става основна претендентка на фамозната Джена Джеймсън - с основание при това.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads