четвъртък, 4 ноември 2010 г.

Орален секс УРОК 5: Гърлото!

Един основен проблем, при поемането на пениса в устата, обаче, може да ви създаде почти 90-градусовият ъгъл между езика и гърлото. Но ако знаете как точно да застанете, то нито ще ви се догади, нито нещо подобно. Идеалната поза за позицията от почти права тръба, образувана от гърлото и устата, е да легнете по корем и да изправите главата си, позволявайки на партньора си да ви достигне така, че целият му пенис да се окаже в устата ви.

Орална техника “Дълбоко гърло”

При дълбокото проникване в гърлото (т. нар. “дълбоко гърло”) има естествена, физическа реакция, която трябва да бъде преодоляна, ако искате да продължите. Тази реакция е задавянето. Съвсем естествено е щом нещо е попаднало в гърлото ви, тялото да се опитва да го отхвърли, като ви кара да се давите или ви се повдига. За да направите така, че това чувство да изчезне, трябва просто да отпуснете гърлото си – много по-лесно е отколкото звучи. Много е важно гърлото ви да е отпуснато през цялото време, докато трае дълбокото проникване. Позволете на партньора си да вкара пениса си в гърлото ви и задръжте, докато установите кой начин е най-удобен, за да продължи той. Нямате много опции за стимулиране в това положение, но все пак се опитайте да направите нещо с езика си.

Как да се отпуснете по време на техника “Дълбоко гърло”?

Първото и основното нещо е да вярвате напълно на партньора си. Защото той е този, който контролира ситуацията при тази орална техника. Той извършва движението. Това ще е единственият случай при оралния секс, при която контрола ще е изцяло в него. Голяма наслада ще му носи факта, че може да вкарва пениса си, колкото иска дълбоко в гърлото ви, без да го ограничава ръката ви. След като вече пенисът му е вътре, той ще започне да се движи с характерните движения за конвенционалния полов акт, т.е. напред-назад. Всичко, обаче, трябва да започне изключително бавно, още повече, ако това е съвсем ново преживяване и за двама ви. За да сте в състояние да се отпуснете трябва да си имате пълно доверие!

Важно предупреждение при “Дълбоко гърло”!

Избягвайте да бутате партньора си назад, когато усетите, че наближава да свърши. Поставете се на негово място, как бихте се почувствали, ако той се отдръпне в момента, в който вие ще свършите? Никак няма да сте доволна, нали? Заради това, че върха на пениса е зад гълтача ви, което пък се определя от позата, която сте заели, няма да ви се наложи изобщо да гълтате, всичко отива директно в стомаха. Вярвате ли си взаимно и преодолеете ли психологичните пречки при тази орална техника, то няма да имате никакъв проблем..

Взаимното желание – задължителен фактор!


Може, обаче, да нямате никакво желание да се научите да правите тази техника. Не се чувствайте виновна, ако не ви доставя удоволствие мисълта за позицията на пениса му. Но ако искате все пак поне отвреме навреме да го правите, заради любимия, то ще трябва наистина да си наложите да отпуснете гърлото си. А за него ще е необходимо повече търпение, за да практикувате дълбокото поглъщане, така че да му позволите и да свършва в устата ви.




plus2razmera.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads