четвъртък, 18 ноември 2010 г.

Какво е фетиш и мястото му в секса?

Сексуалният фетишизъм представлява влечение на даден човек към предмети, аксесоари, части на тялото или определени действия. Някой от най-често срещаните фетиши са към гърди, ходила, ръкавици, кожа, Медицински фетишизъм, дамски пликчета, чорапогащи, бременност, гума, обувки, ботуши, латекс, дамски чорапи, прашки/бикини, балони, депилация, очила, очна превръзка, мляко, плюене, измокряне и изцапване. Макар и повечето хора да си мислят, че фетишистите са изврaтени хора, които обичат сексуалните перверзии се оказва, че почти не се срещат хора, които не са фетишисти и не ползват определени фетиш техники и аксесоари.

За да не сме голословни ще приложим няколко примера свързани с посочените по-горе влечения. Най-често срещаният фетиш е този към ботуши, латексови и/или кожени дрехи и ръкавици. Те обикновено вървят ръка за ръка. Ако вие изпитвате по-силна възбуда, когато партньора ви е облечен по този начин, то вие открихте един от вашите фетиши. Честито!



Човек не винаги обръща внимание на това от какво, кога и как се възбужда. Още повече когато нямате сексуален опит то вие нямате все още ясна представа от фетишите - вашите и тези на хората около вас. Още по-голям проблем е, че хората често премълчават своите сексуални влечения и фантазии и те остават скрити с месеци и години от техните интимни партьори, а понякога никога не виждат бял свят. Причината за това е, че хората си мислят, че тези неща са извратени, нестандартни, забранени. Те се притесняват от това какво ще помисли техният парьор, ако му кажат, че имат желание да се облекат в мрежести чорапи преди поредния сексуален акт (независимо от пола). Ами ако поиска да полива парьора си с мляко, или да го бие с камшик? Хората лесно си представят и мечтаят за подобни неща, но това рядко стават достояние на партньора и ви гарантира скучен сексуален живот. Често пъти след години премълчаване на подобни желание - хората стигат до изневяра или до ползване на сексуални услуги в клубове.



Какво можете да направите по въпроса - когато усетите определено влечение към нещо побързайте да го споделите с парньора си. Говорете и с приятели за това. Така и те ще споделят своите желания. Така ще разберете, че не сте сами, и по-важното - ще можете да черпите от техния опит както и те от вашия.

Важно е да отбележим, че някой от действията, фетишизирани от хората могат да се окажат вредни или опасни, ако се практикуват неправилно и без необходимата инфорамция и техника на безопасност. Например често използваните белезници се оказват с прекалено малки ключета които се губят и дори след акта един от парньорите остава окован. Медицинскиат секс също може да се окаже болезнен или да ви навреди ако не четете много внимателно упътванията на аксесоарите, които ползвате и не гледате примери как те се използват.



И като за финал - забавлявайте се с всичко, което ви доставя удоволствие стига това да е приятно и на вашия партьор. Колкото повече аксесоари, техники и предмети използвате във вашия сексуален живот - толкова повече удоволствия и нови усещания можете да откриете. За това не се притеснявайте, а се отпуснете и наслаждавайте.

източник: http://www.teenproblem.net/s/1398.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads