четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Афродизиаци - алтернативи

След като наскоро, екипа на Фламинго ви запозна с трите най-добри билкови афродизиака, сега ще ви запознае и с няколко други варианта.





CIALIS





CIALIS е лекарство, съдържащо активното вещество тадалафил. Активната съставка ТАДАЛАФИЛ (Tadalafil) е изключително ефективна при борба с импотентността и проблеми с ерекцията. Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може TADALAFIL /ГЕНЕРИК НА ЦИАЛИС/ да бъде ефективен.Активното вещество принадлежи към групата на лекарствата, наречени
фосфодиестеразни инхибитори тип 5 (PDE5). Действа като блокира ензима фосфодиестераза,който разгражда вещество, известно като цикличен гуанозин монофосфат (цГМФ). С него ще е възможно вече не само да повторите сексуалният акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти.Ефекта на вълшебното хапченце е изключително силен в първите 24 часа след приемането му.

Sirrori




Sirrori e изключително добър продукт за възбуждане на мъже. Бързата му ефективност - 10-15 мин го прави предпочитан сред мнозина. Допълнителен плюс за хапчето е, че може да се вземе дори след употреба на алкохол. Не така обаче стоят нещата, когато човек е взимал наркотични вещества преди това. Както и при стандартните полови стимулатори, и Sirrori стимулира допаминовите рецептори в хипоталамуса и средата на мозъка, повишава естествения процес на работа на хипоталамуса. След напълване на артериите на пениса с кръв, пещерестите тела се кръвонапълват, и пениса се втвърдява. Хапчето е с ефект от 72 часа.


Kidney Platinum






Kidney Platinum e силен полов стимулатор за мъже от висок клас.. Действието започва след 15-20 мин. Една таблетка има продължителност на действието от 72 часа! Продукта е един от водещите на пазара, а отзивите за неговият ефект са повече от отлични. Препоръчва се за импотентни хора, такива със слаба ерекция или преждевременна еякулация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads