четвъртък, 24 март 2011 г.

Изневерите на годината

2010-та има всички шансове да бъде запомнена като годината на изневерите. От известните политически личности през футболните герои до кралските особи: следваха скандал след скандал. Ето най-зрелищните изневери на 2010:


Завръщането на мисис Робинсън

В началото на годината култовият филм "Абсолвентът" напомни за себе си по-скоро случайно: оказа се, че мисис Робинсън, 61-годишната съпруга на ирландския премиер, върти гореща афера с 40 години по-млад любовник, започнала през лятото на 2008 година. Новината се разпространи със скоростта на светлината и бързо се превърна от любовна в държавническа афера, след като стана ясно, че премиершата оказвала съдействие на любовника си с финансови облекчения.


Изневярата излезе скъпо на госпожата, която трябваше да се прости с всичките си постове, а съпругът й Питър Робинсън след скандала се оттегли временно от политиката. Само младият вече бивш любовник на мисис Робинсън можа да се порадва на хорското любопитство и на добре развиващия се бизнес в своето заведение.

Английският "баща на годината" - в крачка

В случая нещата определено се развиват бързо: през 2009 година Джон Тери е избран за "баща на годината" във Великобритания. А в края на 2010-та на вниманието на обществеността попадат пикантни подробности за секс-афера на звездата на "Челси". При това не с друг, а с приятелката на колегата Уейн Бридж. Вече бившата партньорка на Бридж - френската манекенка Ванеса Перонсел - бе освен това най-добра приятелка на съпругата на Тери. Вдигналият се шум доведе до горчиви последици: Тери трябваше да върне капитанската си лента.

Аферите на звездите от "Тейк Дет"

Клишето за разгулния любовен живот на музикантите изглежда не е отминало и Марк Оуен, оцелелия досега без скандали любимец на жените от британската група "Тейк Дет". Пред британския булеварден вестник "Сън" Оуен призна през март тази година, че е мамил жена си Ема Фергюсън в продължение на години. И колегата му от групата Хауърд Доналд призна наскоро след това за свои прегрешения. С което се сложи окончателен край на непокътнатия имидж на някогашната тийнейджърска група.

Бракът на Сандра Бълок и Джеси Джеймс бе смятан дълго за една от най-щастливите връзки в Холивуд. Докато през март тази година не излезе наяве аферата на Джеси Джеймс. Във времето, в което Бълок била заета със снимките на филма "Сляпата страна", той се наслаждавал на ласките на татуираната красавица Мишел Макгий. Носителката на Оскар Бълок не закъсня да посочи вратата на неверния си съпруг и поиска развод.

Крал, кривнал от правия път

Публикуваната през ноември биография "Опърничавият монарх" за крал Карл Густав възбуди духовете в Швеция. В книгата се разказва за вечеринките на краля, в които участвали и дами срещу заплащане. И бившата поп-певица Камила Хенемарк се включи в обществената дискусия и декларира, че имала близки връзки със съпруга на кралица Силвия в края на 90-те години. Кралят обаче се държи като истински джентълмен - реагира с мълчание.


АГ/БМ/ВШ

www.dw-world.de

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads