петък, 4 март 2011 г.

Спецификата при аналния секс

- Много искам да еба в гъза, човек!
- Стига бе! Не е кой знае какво аналния секс, не си пробвал, затова рипаш толкова!

Анален секс.
Анал.
Секс.

За тази консумация са ви нужни женски задник и мъжки пенис. Допустим е и варианта: мъжки задник / мъжки пенис, както и женски задник / хермафродитски член. А има и други, но не искам да ви разпръсвам, преди да сте пуснали по една лигичка от дясната страна на устата ви, в интереса си към следната статия.

Често съм водил спор, колко вида секс има. Сега, както и да го въртите, к’вото и да ми давате за пример, начетох се - видовете секс са 3 (три). Вагинален, орален и анален. Както съм ги подредил, така ги харесвам най-много.

Като всеки девственик, първия ми път беше свирката. Не, не съм аз правил. На мене ми правиха. След което обаче се стигна и до вагиналното удоволствие, как иначе? Хареса ми, факт. Обаче аналното проникване остана на заден план (във буквалния и преносния смисъл). Не си намерих подходяща партньорка, която така… харно да желаеше да пробваме. Аз и не напирах, бях си доволен от путкоебнята, както и от свършването в хорските усти (ух… отвратително).

Но колкото и да бягаш, рано или късно, някоя твоя приятелка дашно го поема отзад и задоволява и тази твоя сексуална фантазия.

Спомням си, че първия път, след като пробвах си говорих със Свилен по въпроса. О, да, приятелче, за което желанието за анален секс беше фикс идея! Горкия, чукаше колкото си поиска, уви, в гъза не му пускаха. Малко страдаше, бледнееше понякога, тъжни очи такива… като на малко невинно зайче. И само ми надуваше главата, колко много искал да чука в гъза. Успокоих го тогава, че не било кой знае колко яко. Разбира се, това за него нищо не означаваше. Мерака е като дриснята - не те пуска, докато ти не я пуснеш!

Споделих му какво що се е случило след тоя секс и той реагира много остро, при което дори аз се смутих:

“Е ти я изкара машина за лайна, бе…”

Побързах да се поправя, щото той познаваше момичето и хич не исках да я гледа с други очи. А и факта да не ми беше харесало особено е простичък и само един. Вагиналния и оралния секс с нея беше феноменално божествен. Не бях привързан към аналното проникване, та затова и много не дерзаех докато го правим.

Но с напредване на времето съм имал доста по-успешни анални преживявания, определено ми харесваше. Така че - въпрос на партньор. Трябва да го улучите. И не говоря за някоя нимфа. Също така, това че гаджето ви пуска отзад, не е повод да я гледате с пренебрежение или да я чувствате курва. Стига глупости. Говорим за висша форма на уважение и доверие. Интимност от най-висок ранг. А вие, мъже ебливи, бихте ли си отворили тясното анусче за любимия човек? Така, да ви задоволи… всъщност НЕ - да задоволи нейните желания? А? Млък тогава!

Способи за анално задоволяване

- вибратори
Има ги всякакви. Тези за специално анално стимулиране, както се досещате не са толкова черни и дебели, като ли 40++ сантиметра. Жената няма за цел да си навре втори гръбначен стълб, през гъза. Иска просто малко по-различно удоволствие.

- анални топчета
Виж сега, Вики. Знам какво си говорихме предната вечер, но колкото и да ти е смешно - ИМА ТАКИВА. Чупурлу, даже и друго име си имат. Т.е. на турски така му викат. За какво го ползват? За анално прочистване. Знаете ги, много държат на аналната си хигиена тия хора - евала им за което. Сега, дали има втори или трети (заден) умисъл в цялото това старание, задния вход да е чист - не мога да кажа. Не съм се интересувал!

- всякакви други извратении
Не мога да кажа, че хомосексуалистите са най-извратените и най-любопитните по отношение мистерията: “Какво може да ми влезе в ануса?”. Но със сигурност са доста изобретателни. Често обаче си патят от това. А след това и докторите списват архиви и доклади, колкото забавни, толкова и плачевни. Не може да си намушиш дезодорант отзад, после да ходиш да те оперират. Кофтерлък!

- пенис
Мъжкия член. Тоя фалос твърд. Ако пък е и по-тънък, и по-дълъг - ИДЕАЛНО! Ще има перфектен анален секс.

Подготовка при жената

Просветените препоръчват клизма. Но пък не винаги, когато мъжлето пожелае да се позабавлява в градинката зад прекрасната беседка, е по силите на жената да ходи да си прави клизма. Поемането на сапунява вода в гъза, в домашни условия едва ли е най-приятното занимание. Най-малкото може сериал да изгледа или да измие съдовете. А защо не и да подремне?

Затова, една хубава баня, с едно хубаво и старателно измиване/подмиване.
Мъжът не желае след края на половия акт, да си го извади и на път за банята да намери обелка от домат върху главичката на пениса си, нали?

О, да! Не яжте лютиво същия ден, в който сте планирали аналното проникване - ще стане… мексиканско мазало! Тако тюздей!

Подготовка при мъжа

Той клизми няма да си прави. Задължително е да си измие патката, голям праз, че там където отива не е най-чистото място на планетата. Но това не значи, че трябва да цапа и той. Без груби селски прояви, моля!

Основите, за които мъжа трябва да има грижата

Ще се наложи да е по-твърд от обикновеното. Ако не се чувства достатъчно възбуден, по-скоро ако либидото му казва: “Пич, няма да се бутаме в ануса тая вечер, забрави”, ще е добре да го остави за друг път. Не е приятно с меката пишка да се буташ отзад на жената. Разваляш кефа и всичко отива по дяволите. Камо ли да има шанс за повторение…

Не е добре да е къс и дебел кура, тъй като неудобството в опитите да бъде поет от женския отвор се увеличава. Неблагоприятно е и също може да доведе до край на първия опит и превръщането му в последен.

Презерватив. Важен е. Може и без него. Но мисля, че ще е по-хигиенично, пък и ако ще карате докрай, да не цапате прекрасния заден вход на приятелката си. По-лесно и ще проникнете, знаете ги капутите, едни такива намазани са…

Също така има и лубриканти, стига да няма алергични, които могат да ви влязат в употреба, за по-лесно проникване. Но като цяло, най-добрия начин да отпуснете аналните мускули е с качествено предразполагане.

Намазвате си пръстите с лубриканта (плюнката също е вариант, макар че цялата сценка ще заприлича на брутално немско порно) и започвате внимателен и много нежен масаж около отвора. Може да пробвате и с друго, на което няма да се наложи да слагате лубрикант. Точно така - езика! Федерка му се вика, облизвате около мястото, може и навътре да продължите. Леко, закачливо! Идеята е, момичето толкова да се отвори, че по-лесно да направите първата копка. Без много болка… Представете си срането… ама наобратно - СИГУРНО НЕ Е КЕФ, А?!

Когато сметнете, че дупето на приятелката ви е готово да ви приеме, погрижили сте се за смазката, правите първия опит. Бавен, внимателен, като същевременно сте много твърд, за да не губите контрол с меки пишки, притискащи като тесто задните части на жената.

Първото проникване ще е бавно. Ама влезе ли, тръгне ли хубаво… ще си изкарате добре. Ще разберете, че и на жената й е добре. Момент, това не значи, че всички жени желаят и харесват аналния секс. Но след като се е съгласила, вероятно няма против. Може и за първи път да й е, затова отговорността пада още по-силно върху вас. Не желаете да се почувства зле след това? Не желаете това готино преживяване да ви е за последно, нали? Не искате да сменяте и приятелката си? Не желаете да я пращате в болницата? Нито себе си, защото и вие може да се повредите…

Абе не е лесна работа това… ебането в гъза, ей!
Порното ни лигави, изглежда толкова яко и лесно. Е да, ама не е! И не щото ония са професионалисти… просто, майсторлък си иска… такъв, природен - ОТВЪТРЕ да ви идва!

Хомосексуалистите

Ако имате хомосексуален приятел и искате да правите анален секс с момичето ви, по-добре е да се допитате до него. Ще е може би един от най-добрите събеседници по темата и със сигурност ще ви даде доста добри съвети.

Обратните знаят как да го правят. Или най-малкото, имат повече опит в… опитите си да го правят. Имат и повече цаки как да предразполагат. Като това им е единствената дупка (без устата), в която да проникват по време на половия си акт - ще са запознати. И доста старателни!

Със сигурност са по-добри от вас, но според мен това ще е на база практиката им. И все пак, понякога прекаляват. Пак ще ви припомня примера с навряните неща в мъжкия гъз и после… приключението при хирурга! Не им стига един пенис, ей! Не им стига и стимулирането на простатата с нежни побоцквания с главичката на члена. Ненаситници!

elfglade.com


анални стимулатори и играчки - натиснете тук

анална козметика - натиснете тук


Блог класации:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads