сряда, 16 март 2011 г.

Защо жените предпочитат по-дебелия пенис

задоволяване, клитор, Мистър ЧЕП, пенис размерДебелият пенис доставя повече вагинално удовлетворение, защото по-големият му диаметър усилва триенето и натиска върху влагалищните стени. Първите няколко сантиметри от тези стени са наситени с нервни окончания чувствителни на допир. Дебелият пенис усилва удоволствието й защото разпъва влагалището и увеличава натиска и търкането на зоната на точката Г и ЗСЕ зоната. Повечето жени много харесват усещането, че са "напълнени" от такъв дебел пенис при вкарването му. Също така е изключително приятно и усещането, че ти "обръщат хастара" - удоволствие получавано при изваждането му. Колкото пенисът е по-добел, толкова повече стените на влагалището обхващат здраво члена и толкова приятните усещания са по-силни.
Дебелият пенис усилва възбудата и на клитора

Много хора си мислят, че клиторният оргазъм не се влияе от по-големият размер на пениса. Клиторът обаче е по-голям от видимата му външна част.

задоволяване, клитор, Мистър ЧЕП, пенис размер'Тялото' на клитора е дълго около 2 см и завършва в главичката. То има две рамена, дълги до 10 см., които се спускат надолу и навътре в тялото. От тялото тръгват и две луковици, по една от двете страни на влагалищния отвор и които са съставени от еректилна тъкан. Ето защо е разбираемо, че по-дебелия пенис ще създаде по-силно стимулиране на рамената и луковиците на клитора.






По-дебелият пенис допринася за клиторния оргазъм и поради още една причина: при проникване, поради по-голямото триене, малките срамни устни се "увличат" от пенисът и тъй като са свързани с гуглата на клитора, тяхното движение търка гуглата на клитора напред и назад по самия клитор.

При среден по размери пенис, обикновено жените не могат да получат клиторен оргазъм само от проникване. Затова е необходимо и използването на техника на проникване, при която пубичната кост на мъжа се търка непрекъснато в клитора.

Конкурс Мистър ЧЕП - Balkan BIG DICKНа много мъже им се е случвало поради прекалено овлажняване (подмокряне) на влагалището силата на триенето да намалее дотолкова, че жената да не може да стигне до оргазъм. Причина за това не е прекомерното овлажняване, а недостатъчната дебелина на пениса. Ако членът не е достатъчно дебел, поради смазващия ефект на вагиналния секрет натискът върху стените става много-слаб и това намалява усещането. С голям, дебел пенис никога една жена не може да бъде "прекомерно" овлажнена.



Накратко

При полов акт, повечето жени ще изпитват различни усещания когато го правят с голям, среден или малък пенис. Ето защо, ако имате по-скоро малък пенис, използвайте и други методи за да задоволите партньорката си, защото само с проникване няма да стане.


задоволяване, клитор, Мистър ЧЕП, пенис размерПонякога, когато тя е силно възбудена, може да получи вагинален или на точката Г оргазъм само от проникване, но по принцип винаги ще се нуждае от едновременна стимулация на клитора за да свърши. Преди всичко обаче, мъжът трябва да използва всички "трикове" на оралното или ръчно стимулиране ако желае да задоволява сексуално партньорката си.

.paradizo-sex.com



Блог класации:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads