четвъртък, 27 януари 2011 г.

Пози за по-малък размер

Ако пенисът ти е по-малък от средното (което приемаме, че е около 14-15 сантиметра), вероятно това те притеснява. Трябва обаче да знаеш, че има пози, които ще ти помогнат да доставиш максимално удоволствие на момичето, с което си в леглото. Те осигуряват възможно най-дълбоко проникване и по този начин заличават разликата между големия и не чак толкова голям член.

Форплея

Разбира се, проникването не е единственото, върху което трябва да се съсредоточиш. Целувки, орална любов, ръчна работа – всичко това ще я подготви за същинската част и ще ти помогне да я задоволиш по най-добрия начин. Отдели специално внимание на клитора й – той е най-добрият ти приятел, когато става дума за задоволяване на една жена.

Ако тя е достатъчно възбудена преди проникването, по време на самия акт ще й е много по-лесно да свърши, независимо от размера ти. Стига, разбира се, да не забравиш за подходящите пози:

1. Кучешката

Тази ни е любима и мисля, че няма спор, че това е майката на всички пози в секса. Тя първо осигурява пълно проникване и второ ти дава възможност да се насладиш на гледката. За максимален ефект пробвай ти да се разкрачиш, а тя да събере краката си – това дава усещане за стегнатост и пълен контакт между двама ви. Също така, кажи й да извие гърба си максимално към земята / леглото и да подпре главата и раменете си на възглавница.

2. Тя е по корем

Позата се нарича още „змия”. Партньорката ти трябва да легне по корем с изпънати и събрани крака. Ти си върху нея, като коленете ти са от двете страни на тялото й. Тялото ти трябва да е изправено. Много важно в случая е да не оставяш тежестта ти да падне върху нея, тогава чувството за нея няма да е особено приятно. Може да сложиш възглавница под нея, за да е по-лесно проникването. Възможно е в началото тя да трябва да разтвори леко бедрата си, за да можеш да проникнеш в нея; след това може пак да ги събере.





3. Отново по гръб…

Името на позата е „заешки уши”. Тя лежи по гръб, а коленете и са максимално изтеглени към ушите й. Помоли я да държи краката си в това положение и в тази позиция проникни в нея. Вагината й е максимално отворена в тази поза и позволява свободното ти движение напред и назад. В случая отново можеш да сложиш възглавница под дупето й (или пък с ръце да го държиш леко нагоре). Това ще осигури по-добро проникване, а и по-добра гледка за теб.

4. Буквата V

Тя е по гръб, ти проникваш в нея и след това повдигаш краката й във въздуха, държейки глезените й, и разтваряш бедрата й във форма на V. След малко ги слагаш на раменете си и същевременно използваш ръцете си, за да стимулираш клитора й, докато проникваш в нея. Другият вариант е да държиш бедрата й и да бавно да се движиш напред-назад в нея.

С две думи

Ключът е да я възбудиш максимално преди същинската част и по време на акта да продължиш в същия дух – така няма как да не успееш да я задоволиш и то така, че и съседите да разберат.

Накрая

Както вече е ставало дума, най-важното е да не се притесняваш, ако размерът на пениса ти е по-малък от средното. Въпреки, че много жени намират големите членове за възбуждащи чисто визуално, много от тях казват, че не биха искали нещо такова в себе си. Затова не се чувствай несигурен и не позволявай на някакви сантиметри да влияят на самочувствието ти. Дори мъж с по-малък пенис може да достави огромно удоволствие на една жена; даже е възможно, поради това, че се старае да компенсира по-малкия си размер, да се окаже, че един такъв мъж е много по-внимателен и предпочитан от жените любовник. Още по тази и други теми вижте ТУК. Не забравяйте да посетите нашите магазини.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads