понеделник, 10 януари 2011 г.

Направи оралния секс по-приятен за нея


Някои жени може да обожават да правят орален секс, но за повечето това не е любимо креватно изпълнение. Една жена може да си намери много причини да не ти достави това удоволствие. И за да не се лишаваш от него, можеш да го направиш по-приятно и за нея. Защото оралният секс е неизмеримо по-голямо удоволствие,когато жената го прави с желание.

Чистотата

Дори да си се изкъпал сутринта, ако вечерта смяташ да поискаш от нея орален секс, банята преди това е задължителна. Въпреки че няма единно мнение дали трябва да си се къпал непосредствено преди орален секс едно нещо е сигурно – ако тъкмо си излязъл от банята, шансовете ти да го получиш се увеличават многократно.

Идея: ако вече сте започнали с любовната игра, пак не е късно. За да не развалиш атмосферата, предложи да си вземете душ заедно.

Окосмяването

За повечето жени промъкването през малка джунгла няма да направи идеята за орален секс по-приятна.

Не я насилвай

Да хванеш главата й и да я насочиш към интимните си части не е добра идея. Оралният секс е доста по-приятен за един мъж, ако жената, която го прави, наистина се кефи. Затова бъди внимателен, намекни или кажи какво искаш. Обясни й, че това много ще ти хареса, но и че не настояваш, ако тя не иска.

Орален сексОстави се в нейните ръце (и уста)

Недей да контролираш ритъма на главата й с ръце, освен ако не играете роли на клиент и проститутка например. Остави всичко на нея – това ще е по-приятно и за двамата.

Оценявай усилията й

Всеки обича да знае, че е добър в леглото. Показвайки й – с думи, звуци, движения и т.н. – колко ти е приятно, ти я караш да се чувства добра в това, което прави, а това означава, че тя е по-уверена и освободена.

Ако все пак искаш тя да прави нещо по друг начин, кажи й го внимателно. Първо кажи колко ти е хубаво и после нещо като „А можеш ли да пробваш да...”

Накрая

Ако въпреки шоколада тя не иска да свършваш в устата й, предупреди я кога да се отдръпне.

Дори и жена, която не иска да прави орален секс, подлежи на убеждаване, ако си внимателен и спазваш тези няколко неща. Също така, не забравяй, че истинският джентълмен трябва в някакъв момент да върне услугата и да достави същото удоволсвие и на нея.

Удобството

Позите за орален секс могат да са най-разнообразни, но най-добър избор са удобните. Ако я поставиш на колене на пода, това няма да й е много приятно. Може би най-удобни са позите, в които ти лежиш, а тя е коленичила или легнала до теб.

Вкусът

Повечето жени не обичат да гълтат, затова не я карай. Ако обаче тя все пак има желание, вкусът на семенната течност е от значение. Като цяло се смята, че вегетарианското хранене прави вкуса по-лек. Ако месото е задължително за теб, добави плодове към хранителния си режим – за тях се смята, че подобряват вкуса.

Ако тя все пак не харесва вкуса, направи го по-приятен, като внесеш малко от кухнята в спалнята. Шоколад, сметана и други подобни удоволствия биха накарали една жена, която обича сладко, да ги изближе от всяка твоя част на тялото.

Не я насилвай и се остави в ръцете (и устата) й...





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads