петък, 14 януари 2011 г.

Какво мислят жените за мъжкото окосмяване


От главата до петите – как гледат жените на мъжките косми?

Да, вкусовете на различните жени са различни. И все пак, що се отнася до мъжкото окосмяване, има някои общи неща, които биха отблъснали повечето жени още в началото. Други пък зависят от твоя личен вкус и предпочитания.

От главата до петите – как гледат жените на мъжките косми?

Лицето: зависи от мъжа

Ако попиташ 10 жени дали предпочитат мъже с брада, гладко избръснати или някъде по средата, вероятно ще събереш между 15 и 19 различни отговора. Това е все едно да аз да те питам дали предпочиташ блондинки, брюнетки или червенокоси.

Причината за многото различни мнения е съвсем проста: що се отнася до окосмяването по лицето, нещата много зависят от конкретния мъж. На различните мъже им отива различен имидж, затова най-добре се придържай към собствения си вкус. И поддържай добрия вид на лицето си, независимо от избора ти.

Все пак има нещо, за което трябва да внимаваш и това са наболите косми – за някои жени боцкането може да бъде проблем при първите ви близки контакти. Друго нещо, което е общо взето универсално, е поддържането на бакенбардите – независимо от личния ти стил, най-добре е да не ги оставяш да напомнят на горски храсталак.

Носът и ушите: космите там са неприемливи

Тук личните предпочитания нямат никакво значение – косми, стърчащи от носа или ушите на един мъж, чисто и просто са непривлекателни. Те показват липса на грижа за себе си и извикват асоциации с възрастни мъже. За да е съвсем ясно – мъж с косми в носа и ушите е като жена с космати крака.

Гърдите: въпрос на вкус

Тук отново женските мнения се разделят. Докато за някои жени мъж без косми на гърдите не е никакъв мъж, други предпочитат гладкия вид на актьорите от филмите. Затова в тази област отново е най-добре да се съобразяваш основно със собствените си предпочитания и удобство.

Само трябва да внимаваш, ако си започнал да махаш космите от гърдите си – в този случай е трудно да спреш да ги махаш. Наболите косми не са приятни нито на вид, нито на допир.

Гърбът и раменете: космите не са секси

Тук нещата са прости – мъж с косми по раменете и по гърба не е секси.

Подмишниците: както решиш, но май по-добре е без косми

Дали заради влиянието на масовата култура или заради нещо друго, твърде косматите подмишници не се приемат много добре. Изцяло избръснатите или поне подрязани косми изглеждат доста по-естетично и хигиенично. Въпреки това имай предвид, че за повечето жени малко косми по мъжките подмишници не са проблем.

Веждите: важното е да са естествени и да са две

Космите над носа, които правят двете вежди да изглеждат като една, са определено неестетични. Също така обаче за една жена не е особено привлекателна гледка мъж с по-оскубани и по-тънки вежди от нейните собствени. Най-добре е да поддържаш някакъв среден вариант, като махаш само излишните косми, което в повечето случаи означава само над носа.

Ние го правим за вас

Ако се чудиш за какво трябва да махаш космите си където и да било, само защото на жените така им харесвало, замисли се за нещо – и ние го правим. Една жена прекарва доста време в грижи за себе си, включително и в премахване на космите, които ти никак не би искал да видиш по нея. Така че малко усилия и от твоя страна няма да навредят.

Още интересна информация може да видите ТУК.

Не пропускайте да посетите нашите магазини в страната!








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads