петък, 28 януари 2011 г.

Испанската муха - история и традиции

 Испанската муха - история и традицииИспанската муха The Spanish fly обикновенно е се свързва с изумрудено-зелен бръмбар Lytta vesicatoria, от фамилия Meloidae, въпреки че и други видове от тези бръмбари се наричат със същото име. Той е oт 15мм до 22мм дълъг и от 5 до 8 мм на дебелина, живее на фамилии основно по маслиновите растения. Бръмбара съдържа до 5 % cantharidin, който дразни кожата на животните. Праха от испанската муха е от жълтокафяво до кафявомаслинен цвят, с неприятен мирис и горчив вкус.


 Испанската муха - история и традицииИспанската муха или cantarides както понякога се нарича, често се дава на животните, за да предизвика съешаване. Кантаридите ((2S,3R)-2,3-Dimethyl- 7-oxabicyclo[2,2,1]heptan- 2,3-dicarbonsäureanhydrid) отелени в урината водят до дразнене на каналите и причиняват възпаление на гениталиите и превъзбуждане. Поради тази причина, испанската муха е давана на хората с цел съблазняване. Тя е опасна тъй като необходимито количество е различно за всеки индивид и разликата между ефективната и вредната доза е много малка. Кантаридите причиняват болезнено уриниране, треска и понякога наличие на кръв в урината. Те могат да причинят увреждане на бъбреците и гениталиите.

sex shop, flamingo, bulgaria, sекс магазин, фламинго

 Испанската муха - история и традицииМедицинската употреба на испанската муха датира от Хипoкрат. Лепенки направени от крилата на тези бръмбари са били използвани за да придизвикват възбуда. В древен Китай кантаридни бръмбари са смесвани с човешки фекалии, арсеник и билката Вълча лапа, за да се изработи първата в света миризлива бомба. Това е също един от най-известните в света афродизиаци. В древен Рим съпругата на император Нерон го е поставяла в хараната на гостите, за да ги доведе до откровения, с цел покъсна манипулация. Известно е че Хенри IV (1050-1106) е консумирал испанска муха с риск за неговото здраве. През 1572 известният френски хирург Амброс Паре написва откровенията на мъж страдащ от "the most frightful satyriasis" след като е приемал смес съставена от коприва и кантариди. През 1670 испанската муха е смесена с умряла къртица и кръв от прилеп за любовна магия направена от черния магьосник Ла Воисин. Тази смес е била поставена на храната на Луи XIV за да предизвика кралската страст към Мадам де Мотеспан. В 18 век кантаридите стават модерни, познати като pastilles Richelieu във Франция. Маркиз de Sade е обвинен че е давал бонбони с вкус на анасон, които са съдържали и испанска муха, на проститутки при оргията през 1772 г.. Той е осъден на смърт за отравяне и содомия, но покъсно е оправдан.

Испанската муха също така е била използвана като средство за абортиране, стимулант (тъй като един от ефектите е предизвикване на безсъние и нервно разстройство) и като отрова.

Aqua toffana, или aquetta di Napoli, е една от отровите свързана с Медичите. Смята се, че сместа е от арсеник и кантариди, тя е била изработена от италианската контеса Тоффана. Четери до шест капки от тази отрова, смесени с вода или вино, са били достатъчни да предизвикат безболезнена смърт до няколко часа.

До тук с медицинската страна на концентрирания продукт канатридин, който наистина е опасен. В секс магазините отдавна се продава продукта със съответната концентрация, съобразена с човешкия организъм. Екстратите от Испанската муха водят до силна полова възбуда. Необходими са 15-20 капки поставени в каквото и да е питие и ефекта започва да се наблюдава след 15-20 минути. Нека съвремените донжуановци не си въобразяват, че обекта на желанията им няма да им скочи в скута, а само ще бъде по-силно възбуден.

Разкази от клиенти за случки по повод използването на този елексир, потвърждават еднозначно ефекта на продукта. Нека клиентите не бъркат някои търговски марки използващи името "Испанска муха" и реалния продукт. Някои търговци продават тези продукти, но потребителите не бива да бъркат търговското име с реалния продукт.

Продукта Испанска муха (течен, без цвят, вкус и аромат, 29.5 мл.) на американската фирма BenWA можете да закупите от нашите магазини в страната или от нашия е-магазин.

запознаства - конкурси


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads