вторник, 4 януари 2011 г.

Бал с маски


Ок, палавнице: решила си да го изненадаш, да го възбудиш, да го побъркаш. Играта, влизането в роли, както показва практиката, са най-успешни в подходящия сценичен костюм.Ето ги и нашите съвети как да бъдете ослепителни .
ЛОШАТА ГОСПОДАРКА
Тук е ясно – който и да ти е насреща, желае да бъде подчинен, макар и за 5 минути. Успехът на кампанията зависи не толкова от конкретното облекло, колкото от аксесоарите и особено влизането им в употреба. „Ела, завържи ме!“ - задъхва се той, но това далеч не означава да го посиниш от бой с камшика. Освен ако не си решила да си връщаш за безбройните му малки прегрешенийца, което е донякъде разбираемо. Идеален сценарий: повечко говорене през зъби и по-малко плясвания по дупето (и никъде другаде, умолявам те!) .
ОФИС-СЪТРУДНИЧКАТА
Няма да повярваш какви чудеса вършат в главата му бялата ти риза и черната пола или панталон. Тук един от основните рискове е почти стопроцентовата свръхвъзбуда, която ще му докараш (но ти и така си си ОК с едноминутния секс, нали, НАЛИ?!). Получаваш двеста бонус точки, ако носиш елегантни очила и петстотин, ако му позволиш да разкъса дрехите ти, докато ти уж засрамено се червиш.

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

Заложи на автентичен костюм, а не на ментетата, с които са пълни секс-шоповете и тази вечер ще задоволиш една от най-честите мъжки фантазии. Ами, какво – прегледай го пациента, пусни му нагло ръка, успокой го, че всичко ще е наред. Изведнъж постави ръката си върху гордостта му и съобщи, че са се появили усложнения, които изискват незабавна лекарска намеса. Оттам нататък си знаеш.

ПОЛИЦАЙКА


Изправи го до стената, разкрачи го и го претърси мръснишката. Каквото и да намериш, обяви го за незаконно (било то и част от тялото). Казваш му, че в момента няма право дори и на едно обаждане, обвиняваш го в каквото се сетиш, дълго и мъчително го разпитваш, докато си каже всичко копеленцето. Накрая го изчукваш надве-натри и го пускаш под гаранция с плесване зад врата, като му обясняваш, че следващия път компромиси няма да има.

УЧЕНИЧКА
Невинна, послушна и добра ученичка. Тип лолитка ,която с естественност предизвиква всеки мъж.Бъди палава, но се дърпай,смей се и се дръж като дете .Сплети косите си и се заиграй с тях. М ъжете обичат да си играчка в ръцете им. Бъди кротка , мила и добра и.. той ще падне в твоите ръце.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads