неделя, 23 януари 2011 г.

Накарай я да правите мръсен секс


Добрата новина е, че днес жените са много по-разкрепостени от преди. Лошата новина е, че не 100% от тях са такива. И ако искаш мръсен секс, а не го получаваш, ние ти се притичаме на помощ с ценни съвети.Обикновено жените са много по-разкрепостени и склонни да експериментират, отколкото подозираш.
Дори приятелката ти да е скромно момиче и да правите "стандартен" секс, може би е просто въпрос на подход да я предразположиш и да пристъпите към нещо по-така.

Говори й мръсно
Колкото по-секси караш да се чувства една жена, толкова повече тя се държи така. Жените обичат да са желани и това ги възбужда и провокира да покажат още повече какво могат. В началото започни по-деликатно и, ако видиш, че поддава, ставай все по-настъпателен.

Сподели й фантазиите си
Освен да й говориш по време на секс, намирай време да говорите за секс извън леглото. Сподели й за фантазиите си и какво би искал да опитате заедно. В никакъв случай не казвай какви мръсотии си опитвал с предишните си, това ще я деамбицира. Когато чуе какви са секс-фантазиите ти за мръсен секс, тя вътрешно ще поиска да ги удовлетвори, дори да се направи на много "потресена".

Разпитвай я за нейните фантазии
Нека ти разкаже за какво си мисли, докато мастурбира или какво винаги е мечтала да прави, а не е могла. Предразположи я да ти разкаже колкото се може повече от секс мръсотиите в главата й. Ще се учудиш каква мръсница може да е, без да подозираш.

Изиграй го все едно е ново и за двама ви
Нека заедно да се учите на мръснишки номера в секса. Не тя да се чувства като ученичка задължена да направи това или онова, а заедно да преоткривате разкрепостените секс преживявания.

Гледайте порно или четете секс истории
Каквото и да си говорим, в порното са заложени всички мъжки фантазии за секса. Там си ги видял, заради порното си го пожелал и искаш да ги изпиташ и ти. Не се колебай, а намери порно или еротичен разказ точно с най-мръсните ти фантазии и ги гледайте заедно. Кажи й колко много ти харесва и как искаш да пробвате. Тя ще е достатъчно разгорещена, за да поиска същото.

Секс-шоп - задължителна спирка
Ако не иска заедно да отидете, то тогава отиди сам и й избери подарък. Не рискувай с нещо твърде извратено в началото, за да не я уплашиш. Белезници или нещо декоративно са добро начало. Ще видиш как само след няколко седмици тя сама ще поиска да си купите заедно някоя извратена играчка.

Инициирай
Запомни, че ти трябва да си този, който да поеме инициативата към мръснишките номера. Ако си имаш работа със срамежливка, няма какво да очакваш тя сама да се сети. Тя дори да се сеща, няма да посмее, но види ли зелена светлина, може да те изненада що за умения има..
Посетете нашите магазини и ние продавачите на Фламинго ще ви помогнем в избора.

Направете го различно! Поиграйте си с нашите играчки!





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads