събота, 30 октомври 2010 г.

Най-абсурдните закони против секса




Абсурдите по света са много и различни. Ето какви намерихме за секса!

Естония: Сексмат

Несъмнено най-удивителната разпоредба, регламентираща секса, действа в столицата на страната - Талин. Там е забранено да се играе шахмат по време на полов акт!

Великобритания: Забрана на сексуалните предложения

В други страни го наричат флирт и това е естественото начало на понякога много сериозни връзки. В добрата стара Англия сексуалното предложение е забранено и

Удивително е желанието на чиновниците да регламентират и регулират отношенията между хората и в стремежа си да го правят във все по-голяма степен те са готови да се заврат къде ли не...



нарушението се наказва с глоба от €180 или с три месеца затвор. Остава да си зададем въпроса как въобще се установяват сексуалните отношения в тази страна. Вероятно чрез разговори за времето.
САЩ: На борба с презерватива

В някои американски щати изпитват пълна нетърпимост към невинния универсален предпазител от нежелана бременност и от заболявани, които се разпространяват по полов път. В Кънектикът презервативите направо са забранени. В Уисконсин може да се продават само “под масата”. В Калифорния е забранено да бъдат рекламирани. А в Луизиана закупуването им е обявено за абсолютна привилегия на мъжете. Жена, заловена да купува презратив, се наказва с тежка парична глоба.

Ирландия: Не се вмесвайте в Божиите работи!

В островната страна е забранен вносът на презервативи, но това не е протекционистична мярка в угода на местните производители. Ирландия удиви света през последните години с ускорените темпове на икономическото си развитие. В същото време тя продължава да е дълбоко религиозна страна, чиито нрави се регулират от предписанията на католическата църква. Според нея, сексът има едно единствено предназначение: продължаването на рода. Прекратяването или предотвратяването на бременността е недопустимо – това е намеса в Божиите прерогативи. Според властите, подобно деяние е налице при използването на презерватив.
Хаваите: Концлагер за родители

Съблазняването на непълнолетно момиче е наказуемо от местното щатско законодателство, но не си мислете, че при нарушение санкцията ще отнесе съблазнителят. Нищо подобно! В изправителен трудов лагер ще бъдат въдворени... родителите на съблазнената.
Унгария: Мрак

Сексът на светло е забранен в Будапеща. Налице е консумиране на нарушението, даже когато го вършите у дома зад напълно непрозрачни завеси. Санкционира се не само електрическото и газовото осветяване на интимната сцена. Местният нормотворец счита за нарушение на добрите нрави размяната на любовни ласки пред камината и даже на свещ. Никой не знае кой и как обаче съумява да контролира изпълнението на строгата разпоредба.
Италия: Не си забравяйте банския
В сицилианския град Палермо е позволено на плажа да се разсъбличат само жените. Мъжете задължително трябва да са обути в бански. В противен случай, предположил законодателят, “мъжката анатомия може внезапно да придобие пошъл вид, макар и непреднамерено”. Ами може, при положение че на острова са така либерални към женската голота.

В Сан Тропе обаче са значително по-строги. Там също разрешават разтикването на разсъблечени жени по плажа, но само ако не са “дебели, уродливи и некрасиви”. Функцията да журира женската красота е поверена на местната полиция.
Швеция: Сложни правила в актовата фотография

В тази страна е забранено да се снимаш гол в кабина за моментално фото. Неизвестно защо обаче местните закони проявяват пълна търпимост към снимането на която и да било от двете половини на същото голо тяло. Така абсурдната разпоредба може да бъде заобиколена с лекота: снимаш последователно половинките и после ги слепваш.

Китай: Разсъблечи китайката!

Голотата там е разрешена. Под забрана е обаче да се гледат голите крака на облечената жена! Ако искате да им се полюбувате, желателно е да склоните китайката да се разсъблече напълно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads