четвъртък, 28 октомври 2010 г.

Тайните на добрия Skype секс

Прочети всичко за алтернативния начин да бъдеш с него, когато всъщност не можеш да си с него.

Skype секс

Някога налагало ли ти се е да поддържаш връзка от разстояние? Ако да, вероятно си запозната с пословичните сметки за телефон, които придружават този тип отношения. За щастие вече всички имаме достъп до гениалния компютърен софтуер, който гарантира здравето на връзката и... секс живота ти.

Skype ти осигурява контакт лице в лице с половинката дори да е на километри от теб и според секс експертите Skype сексът е идеалната възможност за хора, които са разделени от разстоянието. Той върши чудеса с поддържането на искрите във връзката ви. И най-хубавата част? Напълно безплатно е: просто посети официалния сайт и изтегли програмата.

Skype секс1. Подбери момента

Често дори най-разкрепостените двойки изпитват неудобство да инициират виртуален секс. Затова избери правилния момент и повярвай ни, той не е докато обсъждате последната месечна сметка за тока. По-добре отправи палавото си предизвикателство по време на разговор за това колко си липсвате един на друг и как ви се иска да правехте секс точно сега...

2. Планирай предварително
Определете си секс Skype среща, когато и двамата сте у дома и не сте под напрежение. Това не само ще ви успокои по време на тежък ден в офиса като имате за какво да си мислите, а и няма как да си спестиш разкрасителни процедури като маска на лицето и кола маска на V-зоната, които действат толкова благотворно на самочувствието ти.

3. Настрой се

Преживяването ще бъде много по-интензивно, ако атмосферата около теб стимулира чувствеността ти. Няма нищо секси в Skype секса на фона на вечерните новини по телевизията отзад. Изключи телевизора, приглуши светлината, пусни предразполагаща музика и се намъкни в най-съблазнителното си бельо. Можеш дори да се съблечеш напълно, ако се чувстваш достатъчно удобно.

4. Бъди подготвена

Ако обещаеш секси моменти на партньора си и щом дойде време да изпълниш обещанието си тотално си оплетеш езика... определено няма да се получи толкова вълнуващо, колкото си се иска. Вземи лист хартия и запиши секси фантазиите си и това, което искаш да му кажеш, за да уцелиш правилните думи, които ще възбудят както теб, така и половинката ти.

5. Визуализирай

Подкрепи фантазията си със силни образи: говори за това, в което си облечена, местата по тялото си, които докосваш и начина, по който се чувстваш. Попитай го какво би направил с теб, ако беше до него. И, ако разбира се уеб камерата е включена, няма да има нужда от толкова много разговори – просто му сподели, че ти се ще да беше до теб, докато се докосвате.






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads