петък, 1 октомври 2010 г.

Виктория: Фламинго ми позволи да осъществя мечтата си

Продължаваме да ви запознаваме с екипа на Фламинго. Тук ще срещнете млади, енергични и креативни хора, които имат за цел да превърнат престоят ви в магазините ни в приятно изживяване, а не в скучно пазаруване. Всеки един от екипа не е просто продавач-консултант, а е ваш приятел и помощник. Нека преминем обаче към първият ни гост в новата ни рубрика:




1. Как се казвате?

- Виктория Димитрова

2. На колко години сте?

- 19 години

3. Къде живеете?

- В най-красивият морски град - Бургас

4. От колко време сте част от екипа на Фламинго?

- Над година и половина, като през декември ще станат две.

5. Няма как да не ви попитаме дали сте доволна от тази работа. Знам, че трудно бихте отговорили отрицателно, но въпроса е задължителен.

- Като всяка една работа и тази има своите добри и лоши страни. От моя гледна точка добрите са много повече от лошите. И не съжалявам, че започнах тук и вече 18 месеца съм тук.

6. В този ред на мисли, какво ви подтикна да станете част от големият екип на Фламинго ?

- Още в тинейджърските си години ми се стори интересно, а сега вече смятам, че с това искам да се занимавам и за в бъдеще. Работата е динамична и предлага интерсни възможности.

7. Какъв е екипа на Фламинго?

- Макар и да звучи травиално, ние от Фламинго сме едно голямо семейство. За нас работата не е само служебно задължение, а и полезно и приятно изкарано време. Помагаме на хората, който идват при нас. Преди всичко сме приятели с клиентите, а чак след това служители. Както казах в един от предните ви въпроси, работата ни е динамична и винаги има какво да се случи или изненада.

8. Разкажете ни как преминава един работен ден ?

- Работният ни ден е винаги различен. Винаги имаме какво да правим. Хигиената е на първо място. След нея следва грижата за богата флора с която разполага магазина. Естествено всичко това е придружено с музика и неспирни забавни моменти с колегите.

9. Сферата в която работите е твърде спецефична за България. Как приемат приятелите ви работата, която заемате ?

- След първоначалната изненада за повечето от приятелите ми, сега всички го приемат добре. Някои от тях са ми клиенти, а други дори ми помагат с работния процес. Е винаги има и отрицателни възгласи, но не им обръщам внимание. Все пак изкарвам хляба си с честен труд. Нито крада, нито нищо !

10. Като всяка работа и тук се сблъсквате с най-различни клиенти. Бихте ли ги класифицирали ?

- В магазините ни има богата палитра от типове клиенти. Нека започнем от низходящо към възходящо степенуване. Имаме клиенти, който са сексуално неграмотни. Други пък са класическият тип, който имат някаква сексуална култура, но не са склонни да експериментират, а третия ми е любим – това са тези който разполагат с богата сексуална култура. Намират се хора, който просто търсят разнообразие и ново изживяване.

11. Едва, ли ви е скучно на работа. Бихте ли споделили с нас интересна случка от работния ден?

- Имаше един случай, при който влезе майка с детето си ... и тя му купи изкуствена вагина. А, той бе на 20 години.

12. Пожелайте нещо на читателите ни !

- Нека бъде по сферата в която работя – бъдете разкрепостени и ползвайте услугите на Фламинго !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads