събота, 13 ноември 2010 г.

Мръсница за една нощ

Перфектната жена е едновременно мила приятелка,добра домакиня и мръсница в спалнята. Тази формула подлудява всеки мъж! Мъжете обичат добрите момичета,които ги разбират, готвят невероятно и вечер се преобразяват в горещи съблазнителки.

Няма мъж, който да си пада по стеснителни момиченца в леглото си, които се срамуват да го пипнат „там“. Това може да е сладко само няколко вечери, след това става, да речем, неудовлетворяващо и скучно. Мъжете имат нужда от страст и от жена, която знае какво иска в живота и в леглото си.
6932_1.jpg

Така че момичета – долу задръжките и старомодното бельо! Време е да сме секси! И по-специални за Него!

Няма как всяка вечер да изненадваме мъжа да нас. Ако сте от моногамните жени, които имат постоянен партньор, добре знаете, че в един момент си напасвате, а на по-късен етап може дори да си доскучаете. Дори да изкупите близкия секс-магазин, пак ще дойде моментът, в който ще се изчерпате. Точно заради това не е нужно да сте ексцентрични и изобретателни всяка вечер, все пак не сте порно-актриса. Бъдете специални само в отделни нощи, които сами си изберете тайно, без той да подозира. Избирайте си периодично кога да се превръщате в мръсница за една нощ. И да го побъркате!

Какво не бива да пропускате да пробвате, когато сте в ролята на секси мръсница?

Поза 69.
„Не, не мога! Не е в мой стил!“ Стегнете се! Струва си да опитате поне веднъж, за да сте сигурни, че не е за вас. Почнете ли обаче, ще станете като абонирани за тази поза!

Див секс цяла нощ.
Нужно е понякога да намирате енергия за повече от един път за една нощ. Разбира се, това не може да стане след 10 часа работа, но пък може да изненадате вашия любим някоя събота вечер, като не го оставите на мира и искате още и още, и още...

Изненада от секс-магазин. Не е задължително да прекрачите всякакви граница и да си купувате6932_2.jpg вибратори или други по-“хард“ играчки. Може да гo изненадате с нещо като белезници или афродизиак, за да дигнете градуса по-високо от обикновено. Той ще бъде шокиран, че неговото момиче се е осмелило да прекрачи прага на секс-магазин, но в края на вечерта ще бъде особено доволен.

Екзотично бельо.
Нямате жертиери? Намирате ги за непрактични и излишни? - Не, не са! Всяка съвременна жена има нужда от по-специален комплект бельо, който не е за под дрехите, а по-скоро вместо дрехи. Специално облекло само за него...

Стриптийз. Класиката си е класика! Говорейки за езотично бельо, не може да прескочим момента, в който трябва да го покажем. Поне веднъж се осмелете да направите стриптийз на вашия любим, за да го побъркате от страст. Не е зле да да го вържете през това време, за да не шава излишно, а просто да гледа онемял.

Орална любов.
Тя е задължителната екстра към всяка любовна игра. За повечето от вас дори не е нещо извънредно, но не можехме да я прескочим в този кратък „обзор“ на мръснишки тактики. Ако си от момичетата, които рядко целуват партньора си другаде освен по устата, време е да направиш промяна и да действаш по-активно!

Бъдете експериментаторки и не позволявайте да омръзнете на вашия любим! Всеки мъж иска да бъде с някоя мръсница, поне за една нощ. Не му позволявайте да си помисли за някоя друга, а му докажете, че вие сте перфектната приятелка, домакиня, но най-много ви бива в ролята на гореща любовница!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads