четвъртък, 18 ноември 2010 г.

За какво мечтаят жените в леглото?





Съвсем несправедливо мъжете биваме обвинявани, че имаме прекалено развратни сексуални фантазии. Проучване на американски изследователи сред 10 000 жени, публикувано в спиасния "Men's Health" твърди, че момичетата имат същите Топ 5 горещи фантазии, които се вихрят и в мъжките глави.

За да се превърнат еротичните ни въжделения в реалност, просто трябва да си поискаме...обобшава изследването.

Ето за какво мечтаят жените в леглото:

1. Помогни си сама...


Чували сме хиляди пъти, че една жена може да бъде задоволена най-добре само от друга представителка на нежния пол. Всъщност истината е малко по-различна - дамите достигат най-бързо до оргазъм, когато вземат нещата в свои ръце (в буквалния смисъл).

80% от анкетраните са споделили, че искат по-често партньорът им да ги наблюдава докато сами си играят със себе си. Всъщност цялото упражнение има и чисто образователен ефект - госпожицата иска да покаже точно къде и как би желала да бъде докосвана.


2. Да я напляскаш

Вярвате или не, но 63% от дамите биха се радвали да скубете косите им по време на секс, 66% с удоволствие ще бъдат приковани с белезници, а 74% с готовност ще отнесат някое и друго шамарче.

Дали жените по природа са по-предразположени към мазохистично поведение? Според изследователите с годините се е налагал стереотипът, че момичетата са обект на желание. След като това се е случвало поколение наред, подсъзнанието на нашите приятелки и съпруги доброволно търси начин да влезе в ролята на обекта. За склонноста на жените да бъдат доминирани в леглото има още куп теории, като най-правдивата за нас е чисто физиологичната. Ударите с подходяща сила и интензивност по задника, стимулират нервните окончания в интимните области на партньорката.

И едно предупреждение за новаците - в началото не използвайте много здрави средства за завързване. когато момичето знае, че все пак може да се освободи е много по-спокойно и предано в играта.


3. Нека ни видят


64% от жените признават, че искат да правят секс на публично място. 42% пък твърдят, че биха се радвали да организират секс трип до офиса на своя възлюбен.

Мисълта че може да те хванат изостря сетивата.Това позволява да бъдат уловени десетки непознати до момента усещания. Момичетата обичат адреналина...и лошите момчета разбира се.
Колкото и развратна да е приятелката Ви, бъдете готов за първоначален свенлив отказ...все пак в нейните очи Вие трябва да положите усилие, за да си заслужите опасния секс.


4. Доброто старо домашно порно


Жените гледат порно! И искат да бъдат звезди:)

Вероятно домашното порно съществува откакто хората използват писмени средства. Скални рисунки, папируси, картини, снимки, дигитални записи...абсолютно всяка нова технология намира приложение в запечатването на миговете на интимност. Дори някои сериозни имена в порно индустрията твърдят, че именно Порното е създало Интернет такъв, какъвто е. И сигурно има доза истина, защото все още сексът е най-търсеното нещо в мрежата.

40% от дамите заявяват, че биха участвали в любителско секс филмче със своя партньор, а цели 72% искат да гледат запис в който участва приятелят им. Помислете колко от съучничките ви като малки искаха да станат актриси. Е това е един добър шанс за порасналите момичета


5. Ако любимото Ви число е 3?

81% от госпожиците и госпожите искат гостът в леглото им да бъде неодушевен предмет, а 25% веднага са склонни да поканят още една дама в компанията.

Дори в помислите на приятелката Ви да има нещо благородно (примерно да знае, че ще се зарадвате на още едно момиче в кревата), истината за това й желание е малко по-различна. Ако до Вас има още една жена, това е гаранция за нея, че ще бъде докосвана повече, ще получи повече внимание и разбира се безброй оргазми.

Ако искате сцената с двете момичета в леглото Ви да да се разиграе по-скоро, заложете на следната стратегия:

Започнете с вибратор, след това идете заедно на стриптийз клуб и едва накрая повдигнете въпроса за третия елемент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads