вторник, 16 ноември 2010 г.

Как да достигнем до вагинален оргазъм

Това е въпрос, който интересува доста хора. Първо предлагам да разделим вагиналния оргазъм от оргазъм свързан с G-точка и маточен оргазъм. Това са три различни оргазма.

Както вече писахме, вагиналният оргазъм протича като леки спазми на вагина, толкова леки, че понякога жени не ги броят за оргазъм. Той се получава при 30% от жени по време на половия акт.

Оргазмът, свързан с G-точката е всъщност женската еакулация, която се получава следствие на натискане на тази точка с пръсти (тя се намира в началото горната част на влагалището). Самият оргазъм малко прилича на напишкване - отделя се течност и следва приятно отпускане.

Има и маточен оргазъм, който е по-дълбок и който често се приема за т.нар. “истински” оргазъм, понеже той е забележителен и за жените, и за мъжете.

Това е същият спазъм, както при вагиналния оргазъм, само че на по-дълбоко ниво. Не във влагалището, а в матката. Самото усещане е много по-силно. Този оргазъм се получава, когато по време на секс членът е вътре, на максимална дълбочина, а жената започва да го избутва с матката. Процесът прилича на напът по време на раждане.

Понеже се усеща как работят мускулите на корема, е хубаво по време на оргазма мъжът да сложи ръце върху корема на жената и лекично да натисне яйчниците - това стимулира интензивността му.

По време на достигането до оргазма шийката на матка се отваря (това се случва и по време на мензис и на раждане). Членът прониква доста надълбоко, матката започва да се съкращава и се получава маточен оргазъм.

Мъжът по време на този оргазъм е важно да спре. В резултат се получава отделяне на секрет от самата матка.

Скъпи жени, оргазмът не някаква измислена наука, той е абсалютно естествен процес като, просто имайте доверие на тялото и партньора си.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads