сряда, 17 ноември 2010 г.

Мъжки секс тайни, за които не смеете да попитате




Сексът доставя удоволствие, прави хората щастливи. Сигурни ли сте обаче, че знаете всичко за тайнството на любовната игра? Ето няколко алтернативни отговора за всичко, което може да се случи в леглото.

Коя е най-чувствителната ерогенна зона на мъжа?

Това е областта между тестисите и ануса, наречена перинеум. Там се намира една много специална точка.

Ако се научите да я стимулирате, ще увеличите удоволствието му многократно.

Дори и най-нежният масаж на това място ще го изпрати на седмото небе.

Къде мъжете са най-раними?

По достойнството и в тестисите.

Към тази част на мъжкото тяло опитната дама трябва да се отнася като с рохки яйца. Адамовците обожават да бъдат докосвани и целувани там. За повечето от тях обхващането на тестисите с устни е своеобразен връх в любовната игра.

Не им спестявайте това удоволствие! Бъдете обаче много, много внимателни.

По какво си падат най-много мъжете?

По оралния секс.

Тук Бил Клинтън не прави изключение. Този вид секс обаче изисква познания и умения.
Дамите да не се осланят само на инстинкта си, а да се научат да боравят с устни и език, без да пускат в действие зъбите си.В противен случай могат да наранят лошо „мъжката гордост “.

Вярно ли е, че дължината на члена на мъжа е правопропорционална на дължината на носа?

Възможно е, но не е задължително. Природата влага определени пропорции във всяко свое творение. В повечето случаи хора, които имат дълги ръце, имат и дълги крака. Същото съотношение важи и за други части на тялото. За жената обаче е важна не толкова дължината на тази част на тялото, а какво може мъжът да прави с нея.

Доставя ли бързият секс удоволствие?

Сексът „на крак" - в обедната почивка, в асансьора, в съблекалнята на фитнес залата, може да достави удоволствие само на любителите на екстремни спортове. За тях т. нар. „куики" ускоряват пулса и вдигат адреналина както скачането с бънджи. За всички други обаче бързият секс е огромен стрес. Честото му практикуване прави мъжете импотентни и депресира жените.

Кога любовта се превръща в сексуална зависимост?

Всъщност любовта и сексуалната зависимост нямат нищо общо. Любовта винаги е взаимност, а зависимостта - едностранна обвързаност, която прави човека нещастен. Зависимият доброволно се превръща в роб и позволява да бъде използван и дори малтретиран. А това в дългосрочна перспектива по никакъв начин не стимулира удоволствието от секса.

Доставя ли удоволствие аналният секс?


Само ако успеете да го направите като във филма „Последното танго в Париж". Абсолютно необходимо ви е нещо „смазващо" - може да не е масло, а вазелин. И партньорът ви трябва много добре да ви усеща. Иначе вместо удоволствие можете да изпитате неприятна болка.

Сексът върху кухненската маса по-качествен ли е от секса в леглото?

Той е по-различен и може да бъде предизвикателство, ако любовният ви живот има нужда от освежаване. Дали ще достави удоволствие на жената, зависи от качествата на масата и от съобразителността на мъжа. Би било хубаво, ако той се досети да й подложи нещо по-мекичко отдолу и да прибере ножовете и чиниите.


Перверзно ли е желанието да те „оковат" по време на секс?


В никакъв случай. Тази мечта е израз на желанието да се отдадеш изцяло, да принадлежиш напълно някому в този момент. И жените, и мъжете бленуват за това усещане. Рядко обаче си го признават.

Какво действа „страстоубийствено"?

Криворазбраното понятие „хигиена".

Провалът е програмиран предварително, когато вместо да се търкаляте на воля в чаршафите, постелете отдолу хавлиена кърпа, за да не останат по тях следи от половия акт.

Какво е хигиенично и какво не в секса?

Тялото на партньора трябва да бъде апетитно за другия във всеки акт на любовната игра. Ако предпочитате оралния секс, душът преди това е задължителен. Нямате и възможност за това, по-добре преминете към постигане на удоволствие по друг начин. А митът, че мъжката пот ухае безумно еротично, вероятно е създаден от господа, които изпитват страх от водата.

Кога гълтането на спермата доставя удоволствие на дамите?

Когато те са убедени, че семенната течност на мъжа е богата на белтъчини, бедна на калории и мирише приятно на сурови гъби. Удоволствието ще е по-пълно, когато го правите по собствено желание, а не за да не обидите партньора. И при този акт важи основното правило на любовта - всичко, което доставя удоволствие, е допустимо, нищо обаче не е задължително!

Вярно ли е, че красивите хора са по-добри любовници?

Напротив, красавците често са в плен на своя нарцисизъм. в повечето случаи те са загрижени само за благосъстоянието на собственото си тяло, което обожават. Нуждите на партньора отстъпват на много заден план.

Вярно ли е, че пухкавите жени изпитват и доставят по-голямо удоволствие в секса от слабите?

Да, защото те рядко са суетни и не влагат излишна енергия в това да мислят как изглеждат в кревата. Знаят, че техният сексапил е скрит другаде, и вместо да се наблюдават отстрани, действат.

Как могат жените да „умножат" удоволствието от секса?


Като тренират вагиналните мускули. Това са мускулите, които обгръщат вагината и контролират нейните контракции. Те са основният мотор на оргазма. Всяка жена, която владее играта с мускулите на вагината си, може да мултиплицира собственото си удоволствие и това на партньора.

Сексолози съветват дамите да тренират тези мускули всеки ден. Упражненията са прости - свивате мускулите, задържате така 10 секунди и после разпускате. Повтаряте 10 пъти.Само след два месеца ще умеете да достигате всеки път върховна наслада.

Могат ли провалите в секса да бъдат оправдани с несъвместимост на „инструментите" за любовна игра?

Не. Съществуват идеални комбинации и други - не толкова подходящи. Ако например тя има широка вагина, а той е по-слабо надарен от природата, може да се получи синдромът „изгубилият се пенис". Той има чувството, че е попаднал в бездънна пещера, на нея й липсва възбуждащото триене. Това явление било добре известно още на древния индийски сладострастник от ІІ век пр. н. е., завещал ни „Кама Сутра".

Безбройните пози, описани в този наръчник на любовната игра, служат не само за перфекционизиране на удоволствието, но и за преодоляване на „несъвместимости" от всякакъв род. Така, че търсете причините за провалите другаде.

Какво е табу в секса?

Нищо, което доставя удоволствие и не наранява партньора физически или психически.

Човек трябва всичко да опита. Като например смученето на пръстите на краката. Малцина мъже знаят, че всяка съставна част на пръстите на краката на жената е толкова чувствителна за любовна ласка, колкото пенисът на мъжа. И могат да доставят на жената удоволствието, което самите те изпитват, щом страстни женски устни го целуват.

Опитните любовници започват любовната игра с масаж на стъпалата и не пропускат пръстчетата. А дамите знаят защо трябва редовно да ходят на педикюр.

Какво досажда на мъжа?

Твърде големите изисквания към подготовката за секс. Ако тя всеки път пристъпва към любовната игра след безкрайно пиене на шампанско на свещи. Ако настоява да изслушат по няколко пъти любимите й мелодии. Ако държи непременно да чуе мечтаните нейни думи. Със сигурност много скоро ще си пие виното сама.

Има и по-кратки форми на романтика.


Защо много мъже гледат порно-филми и колекционират порно-списания?

В никакъв случай не защото те са по-чувствителни на оптични дразнители. Това е мит, който те сами разпространяват за себе си. Просто жените имат по-изискан вкус и са по-взискателни към това, което трябва да им достави удоволствие, макар и само зрително.

Как да постъпим, когато нямаме желание за секс?


Кажете му истината. Предложете му алтернативи. Сигурно знаете какво той най-много обича след секс – интимна вечеря за двама, хубава музика, разходка.

Понякога тези малки удоволствия доставят наслада, сравнима със секса. Само не се опитвайте да минете с номера за мигрената. Или да симулирате оргазъм. Трябва да сте добра актриса, за да успеете да го залъжете.

Източник: Rozali.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads