петък, 26 ноември 2010 г.

Aqua Glide - класика в жанра





Joydivision(Джейдивижън) са от много дълго време в областа на удоволствията. През годините не само, че успяха да създадат множество качествени продукти, но и се утвърдиха сред водещите производители. Аkва Глейд е класика в жанра и всеки ползващ този вид услуги няма как да не даде своят положителен отговор за продукта. Но стига сме писали, а направи ви въведем към тази серия.


Овлажняващ гел на водна основа без вкус и мирис, предназначен за усилена употреба. Чрез Аква Глейд се увеличава удоволствието от секса, като в същото време се предотвратява протриване. Използва се както при вагинален или анален секс между двама партньори, така и при мастурбация и при употреба на всички видове секс-играчки и приспособления.Но не си мислете, че от Джейдивижън са оставили нещата толкова просто. Немската фармацевтична фирма са създали анален и вагинален лубрикант(гел). Използването на Аква Глейд не е само когато естественото овлажняване е недостатъчно - добавянето на допълнителна смазка(лубрикант) увеличава удоволствието.


Aqua Glide Anal( Aква Глейд)



Немците са си немци и когато правят нещо го изпипват до край. Така е и с "аналната" серия на компанията. Aqua Glide Аnal e на водна основа - гел, който многократно се е доказвал, като един от най-добрите анални гелове. Аква Глейд Анал е специален медицински препарат, разработен единствено за аналните части и предлага дълготраен смазващ ефект. Напълно съвместим с презервативи и е водоразтворим и без вкус и аромат.





Немците са помислили и за любителите на "плодовите усещания". Специално за тях е създадена колекцията с плодови ухания - малина, екзотик, банан, ягода и череша.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads