събота, 26 февруари 2011 г.

Кама сутра топ 7

Кама сутра позите събират по няколко "обикновени" секс пози в едно. Изтощителни са, но оргазмите си заслужават усилията. Позите от тази топ седморка не са много трудни за изпълнение и не е необходима предварителна подготовка. Естествено, колкото по-стегната е мускулатурата ви, толкова по-добре ще се представите в леглото. Ще карам по същество:

Кама сутра поза 1 – Крава
Той коленичи със събрани колене и сяда върху петите си с опънати стъпала. От лявата му страна жената коленичи на един крак, обгръща с дясната си ръка дясното му рамо и поставя лявата върху китката на дясната му ръка. Неговата лява ръка обгръща гърба й, а дясната е върху кръста й.

кама сутра позаТя премята десния си крак върху бедрата му, така че коляното й да е достатъчно високо. Крепи се на лявото коляно и стъпалото, а лявата си ръка подпира на крака му. Той подкрепя дясното й бедро с лявата си ръка, а с дясната поддържа кръста й.

Докато той прониква в нея, тя се обръща с гръб към него и се навежда напред, като подпира двете си ръце на пода и увива двата си крака около неговите. Той тласка равномерно и отривисто.

Той е коленичил зад нея и я държи здраво с две ръце за хълбоците, повдига я нагоре и я придърпва, докато краката й плътно прилепнат към коленете му. Тя обляга глава на възглавница и събира ръце под главата си, сякаш ще се моли.

Степен на трудност: 6/10. Изпробвана от мен.


Кама сутра поза 2 – Любовно съзвездие

Мъжът сяда на леглото, като опъва крака и ги разтваря широко, а гърба си държи изправен. Жената сяда настрани между бедрата му и прехвърля краката си, със събрани колене и стъпала, над десния му крак. Прегръщат се – тя сключва ръце зад врата му, а той зад гърба й.

кама сутра позаЖената се обляга назад, като подкрепя торса си с дясната ръка. Увива десния си крак здраво зад кръста му. След това бавно повдига левия крак в лявата си ръка, като опъва стъпалото си над лявото му рамо. Той се навежда, така че да позволи на крака й да мине пред лицето му, а с ръце подкрепя тялото й, като я държи зад гърба.

Жената вдига стъпалото си възможно най-високо, така че прасецът й притиска здраво рамото му. Ръцете й са на леглото зад нея, за да поемат тежестта й. Той нежно, но здраво я хваща за гърба и я придърпва към себе си. Съединени по този начин партньорите поддържат дълбоко проникващата поза, движейки се бавно и ритмично.

Тя се обляга на постланата зад гърба й възглавница и го обкрачва от двете страни – коленете й са успоредно разположени. Той я хваща през кръста и прониква дълбоко в нея.

Степен на трудност: 7/10. Изпробвана от мен.

Кама сутра поза 3 – Отворен съюз
Жената лежи по гръб с разтворени крака. Той, на колене пред нея, хваща краката й и ги разтваря още малко. След това прониква дълбоко в нея. Движи се бавно и ритмично.

кама сутра позаЕдно от основните предимства на тази поза е, че членът (лингам) може да достигне лесно до вагината (йони) и да навлезе дълбоко в нея. Междувременно жената използва ръцете си, за да притиска бедрата му.

Освен това пред мъжа се отваря страхотна гледка и може да контролира целия акт. Дори може да наблюдава движенията на вагината на партньорката си – как се разтваря, овлажнява и пулсира. Някои мъже се възбуждат допълнително и от това да наблюдават отблизо дейността на члена си, а тази поза позволява това.

За изпълнението на тази поза, мъжът трябва да има силни ръце и да държи партньорката си по-дълго време.

Степен на трудност: 8/10. Опъна ми се, заради изтощаване на ръцете.

Кама сутра поза 4 – Обратно завъртане
Тази поза е комплексна и трудна – изисква гъвкавост и от двамата партньори.

кама сутра позаМъжът лежи по гръб със затворени крака. Жената ляга върху него също по гръб, като поставя стъпалата си върху колената му.

Голямото предимство на позата е, че проникването по този начин носи невероятни усещания и на двамата партньори. Основният недостатък на позата е, че при продължително практикуване, мъжът буквално е "затиснат" от своята партньорка.

За да удължите изпълнението на позата, жената трябва да използва възможно най-пълноценно лактите си, като прехвърли тежестта си върху тях. Освен това трябва да държи главата си изправена, за да не пада косата й върху лицето на партньора й.

Ако мъжът е по-активният от двамата, той трябва да повдига бедрата си, заедно с тялото на партньорката си. Ако жената контролира движенията, тя трябва да повдига бедрата си.

Степен на трудност: 10/10. Жена ми е по-едра от мен и не се чувствах комфортно.

Кама сутра поза 5 – Яростно заклещване
Тази поза дава свобода на движение на всеки от партньорите.

кама сутра позаМъжът е легнал настрани, а краката му са леко извити назад. Партньорката му лежи с лице срещу него, но "надолу с главата", като лицето й е на нивото на колената му. Краката на жената обгръщат тялото на мъжа.

Предимството на позата е, че пред мъжа се отваря доста еротична гледка - бедрата и дупето на партньорката му. Жената може да милва краката на партньора си, в частност стъпалата – силна ерогенна зона за много хора.

Проникването е под необичаен ъгъл, често членът докосва пубисната кост, което се възприема по различен начин – на някои им харесва, на други не.

Степен на трудност: 8/10. Изпробвана от мен.

Кама сутра поза 6 – Кобила
Позата е идеална заради гледката и стимулирането на G точката. Гарантира дълбоко и чувствено проникване.

кама сутра позаМъжът е седнал на леглото с разтворени крака. Той е облегнат назад, като се опира на ръцете си. Жената седи срещу него, между краката му. Тя повдига краката си и ги поставя глезените на рамената на партньора си, държейки бедрата си възможно най-близо едно до друго.

Движенията в тази поза са малко необичайни. Всеки от партньорите може да използва ръцете си, за да контролира темпото на проникване.

Заетостта на ръцете обаче е свързана с най-големия недостатък на позата – партньорите не могат да се докосват.

Степен на трудност: 6/10. Изпробвана от мен.

Кама сутра поза 7 – Обърнатата жена
При тази поза и двамата партньори се наслаждават на дълбоко проникване, без да се натоварват.

кама сутра позаМъжът е легнал по гръб, а жената е седнала върху него (буквално върху члена му) с крака отстрани. И двамата партньори са настанени удобно и няма нужда да правят никакви усилия, за да осъществят проникване.

Тази поза дава възможност за пълноценен сексуален акт – не само на физическо, но и на ментално ниво.

В същото време страничният седеж на жената променя ъгъла на проникване, така че тя да изпита върховно удоволствие.

Степен на трудност: 5/10. О
ставил съм я за десерт, а жена ми ще е черешката.


Още интересна информация можете да видите ТУК.
Посетете нашите магазини и се сдобийте с още парещи идеи и предложения за незабравим секс.
Направете го различно!






Източник на информация www.intimno.rozali.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads